altijd weer de snelste levering!

Heb al vaak bij de Hobbydoos wol besteld en meestal de volgende dag in huis, heerlijk! Kan meteen beginnen!

Ik ben al jaren klant en jullie stellen mij nooit teleur, bedankt hiervoor en ga zo door.

Altijd snel verzonden

al meer dan 12 jaar ben ik een trouwe klant en is alles altijd goed gegaan. Goede kwaliteit garen fijne patronen komen wekelijks langs ga zo door en ik blijf klant.

Super snelle accurate service

Zeer positieve ervaring ! kleur foto’s vs. reël beeld is perfect! Bij de drops website zelf komen de kleuren niet overeen met de werkelijkheid lijkt mij!

Goede producten, snelle levering.

Supersnelle goede service

Pakket komt gewoon de volgende dag. Dat doen er weinig na. Super duurzaam en klein verpakt. Echt blij ermee.

Helemaal goed

Hobbydoos is echt fantstisch. Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke mails met de status van je bestelling. En je krijgt antwoord op je vragen als je die stelt.

Zeer snelle levering

Snelle levering, en goed verpakt. Zeer veel keus op de website. Kom zeker nog terug.

Snelle goede service

Grote keuze Snelle service

Prima service en snelle levering!

Prima service en snelle levering!

Geweldige service

Grote keus, snelle levering en fantastische service als je vragen hebt!

Snelle levering, super wol

super mooi en uitgebreid aanbod

Het grote aanbod is een bron van inspiratie, de gratis patronen zijn ook een grote troef. De levering van mijn bestelling voldoet aan de verwachtingen: correct en zeer vlot. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mooie wol en prima prijs. Snelle levering.

Top, zoals altijd

Altijd prima levering, netjes verpakt en vlot verzonden.

Klantgericht, stipt, reageert adequaat op vragen, grote sortering, korting ipv. (onnodige) cadeautjes, prima

Leuke aanbiedingen en een snelle levering

Topwebshop

Goede service, Leuke en duidelijke website, Al gratis levering vanaf 50€. Snelle levering

Goede prijzen, snel geleverd

M’n bestelling werd de volgende dag al geleverd. Hobbydoos heeft goede prijzen, leuke acties en gratis verzenden vanaf een redelijk bedrag. Aanrader!

Alleen de retour wol, die dus over is, daar ben ik wel eens teleurgesteld. Ik brei niet snel dus dat kan wel maanden duren. Plus retour geld dat duurt soms ook wel lang.

Snel bezorgd, netjes verpakt, goede kwaliteit materialen.

Mijn bestelling doorgegeven en de dag nadien geleverd, top gewoon.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering. Goed product.

Altijd oke

Altijd prima ervaringen

Supersnelle levering. Mooi garen. Fijn om mee te breien.

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.