Een zeer slecht patroon

In de beschrijving staat makkelijk maar verre van waar, met enthousiasme begonnen, maar nu als toch redelijk ervaren breister enorm gedaald . Patroon zeer onduidelijk en niet te breien. Stop er mee . Helaas denk ik garen niet te retourneren. Betreft: trui ecopuro model 50 - infanti 18 En er zouden bijpassende knopen geleverd worden, de knopen die geleverd zijn vloeken., kortom erg teleurgesteld

Snelle levering en goede service

Ik kreeg heel snel een reactie op mijn vraag per mail.

snelle bezorging, goede service,

snelle bezorging, uitstekende service

Het bestellen ging makkelijk, een vlotte levering en de bestelling werd bezorgd in een passende doos

Snelle levering met de juiste producten.

heel goed, als altijd ;)

mooie wol en vlug in huis, heel fijn

De ene dag een bestelling gedaan en de volgende dag geleverd. Super

Accuraat en snelle levering

Ik ben erg tevreden over de service. Een vraag van mij werd binnen één werkdag beantwoord. De de bestelling was zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Kortom, ik beveel hobbydoos aan

Veel keus en garen zijn op direct op voorraad. Supersnelle levering en communicatie, scherp geprijsd. Aanrader!

Geweldig.

Super snelle levering. Uitstekend materiaal en goede beschrijving. Blij mee!

Snelle nette levering

Grote keus in wol en het is altijd op voorraad.

Snelle afhandeling van de bestelling

Prima geleverd.

Twee maal een bestelling geplaatst en twee maal keurig geleverd. Ik bestel zeker ook de derde keer weer.

Prima zaak snelle levering.

Snelle levering en tevreden met de wol, benodigdheden en bijgeleverde breipatroon.

Koop regelmatig wol bij de hobbydoos.nl. Altijd snelle levering. Één puntje...de kleur van de afbeeldingen komt vaak niet overeen met de werkelijke kleur.

pakket is er snel

... Maar had 100 procent lamswol verwacht, was toch niet duidelijk beschreven.

Prima verzorgd

goede service

snelle levering netjes verpakt

Zeer snelle levering

Heel fijn

Supersnelle levering.

Geweldige keuze, goed in kaart gebracht op site.

Snelle verzending

Ik heb mijn bestelling supersnel ontvangen

Snelle gied verpakte levering van aan verwachting voldoende artikelen.

Overzichtelijke website, Makkelijk te bestellen en snelle levering. Informatie over de status wordt uitstekend gecommuniceerd.

Hobbydoos is prima

Mijn ervaring met Hobbydoos is altijd goed, ze geven altijd wat korting als je meerdere koopt, de verzending is snel en correct.

Prima webwinkel!

Al aardig wat keren heb ik wol en katoen besteld bij de hobbydoos. Ik bestel hier graag, uitgebreide voorraad en snelle en correcte levering. Ook een fijne webwinkel, zeer overzichtelijk.

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.