snel, accuraat en de garens zijn precies van dezelfde kleur als aangegeven

ik gebruik de patronen en garens al jaren van de hobbydoos. Er is ook nooit gedoe met betalingen. Voor mij een vertrouwd adres en een echte aanrader.

Prima site

Ik heb een haakpakket besteld. Snelle levering, goed verpakt! Erg blij mee

Geweldig, zoals altijd.

Bestel alleen hier, is altijd goed.

Supersnelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis en in een ‘bescheiden’ verpakking, dus geen loze verpakkings-ruimte !

Als het garen op voorraad is, snelle levering.

Hobbydoos heeft een goede presentatie van garen en patronen, echter de omschrijving van de patronen vind ik niet altijd even duidelijk.

Altijd goed

Ben zeer tevreden over materiaal en afhandeling.

Snelle levering, grot assortiment.

Betrouwbare leverancier.

Duidelijke site. Alles keurig verstuurd. Ga,zo door.

Duidelijk en snel

Duidelijke website en een snelle levering, ben zeer tevreden

Prima! Zeer tevreden!

Ik bestel al heel wat jaartjes bij hobbydoos. Altijd is alles op voorraad, de prijzen zijn prima en de verzending is altijd snel. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!

Goede ervaring

Tip: alle bolletjes in een plastic zakje doen in de doos. De doos was nogal vochtig geworden en 3 bolletjes waren niet in een zakje gedaan. Is net goed gegaan. Opbouwend bedoeld.

De doos bevatte alles wat ik nodig had. Ik weet nog niet wat ik met die ringetjes moet doen maar daar kom ik misschien wel achter

Suoersnel en keurig afgeleverd!

Bestelling wordt heel snel geleverd en adequate reactie op vragen via de mail

Snelle levering en fijn garen.

Breigaren snel geleverd goed verpakt. Het garen op zich is fijn om te breien.

Snelle service, keurig verpakt

Uitsteken

Alles prima verlopen.

Gewoon goed.

Snelle levering. Kon niet beter

Goed verzorgd en snel bezorgd bedankt

Fijn en snel geregeld en snel bezorgd

Helemaal goed

Een persoonlijke webshop

goede service

alles was goed

Goed.

Alles in orde, compleet. De tekst van het patroon is erg klein en in erg lichte tint geprint.

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.