Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen en communicaties met hobbydoos !

Ik kan iedereen aanbevolen om bij hobbydoos wol te kopen.

Heel tevreden

Ik bestel al vele jaren wol bij Hobbydoos, is echt top, prima kwaliteit en snelle levering.

Zoals altijd, zeer snelle en goed verzorgde levering!

Garens en rondbreinaalden besteld. En wederom tot min verbazing binnen 24 uur in huis! Keurig verpakt.

snelle en goed verzorgde levering

een goede service, snel geleverd en netjes verpakt.

Helemaal super!

Bestelling gedaan en de volgende dag al in huis. Keurig verpakt en alles zag er prima uit. Als ik weer iets nodig heb dan bestel ik dat bij de hobbydoos!!!

snel,correct en mooi materiaal

-----

Snelle en goede afhandeling

Gewoon goed.

Zoals altijd goed en snel !i8

Perfect!!!

Duidelijke en fijne website, goed assortiment, prima verpakt en snel verzonden.

Nepal is heel fijne wol om mee te breien, de levering was supersnel. Helemaal goed dus

Ik ben al jaren klant van de Hobbydoos en tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaringen

Uitstekend!

Uitstekend! Snelle levering! Goede website

prima, as usual

Prima, zoals gebruikelijk.

Snel verzonden en keurig verpakt

Ben blij met mijn bollen wol! Kan nu weer verder met het haken van knuffels met kleding. Heb net een groene kikker af met een fluffy roze badjas. Zo leuk om te doen, heerlijke tijdverdrijf!

Perfect zoals altijd

Perfect zoals altijd

Klantvriendelijk, snel

Duidelijke webshop. Goede gratis patronen

Altijd geweldig

snel besteld en snel bezorgd

Echt een heel fijn bedrijf, goede service en mooie producten

Echt een heel fijn bedrijf, prima service en hoede producten

Ik heb wat bollen wol gekocht e de volgende dag had ik ze al in mijn bezit. Geweldige service.

Op dag 1 besteld, op dag 2 kon beginnen!

Prima verzorgd, alles was aanwezig, ongeveer binnen 24 uur afgehandeld, van huis tot huis. Voor mij reden vaker bij u wol te bestellen. Met vriendelijke groet, Tineke van der Pennen

Prachtige wol en goede service!! Mooi

Ik bestel graag bij jullie. Ik ben heel tevreden met de service en jullie prachtige wol.

Snel

De geleverde producten waren er snel en mooi verpakt

Goed en snel geleverd

Makkelijk om wat te bestellen en altijd netje op tijd geleverd.

Matig

Ik vind de afbeelding van het patroon te klein. Je kunt niet echt goed zien welke steken er gebruikt worden. Dat zou ik wel graag willen kunnen zien. Is er eerst een boordsteek? Hoeveel naalden? Is niet echt duidelijk. Reacties zijn wel snel.

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.