Perfect!!

Er wordt direct gereageerd op een e-mail en de volgende dag heb je je bestelling al in huis!

Snel en als afgesproken

Prima. Fijn ook dat Hobbydoos, als enige in Nederland, deze lijm in het assortiment heeft.

Service is prima

Goede communicatie met goede service

snelle correcte levering

Zoals altijd werd de mooie wol snel en correct geleverd

Erg goed

Bestelling was kwijt geraakt doordat de postbezorger heb op een andere plek had bezorgd. Gelukkig is dit allemaal erg goed opgelost met behulp van hobbydoos en was het pakket al snel terecht. Kwaliteit is super goed en de service heb ik ook niets over te klagen. Ik ga zeker vaker bestellen!

Zo als altijd. Uitstekend!

Producten prima en bezorging prima.

Snelle bezorging,prima wolletjes

Prima side,veel keus.goede service.

Supersnelle levering

Alles voorradig en de volgende dag al in huis. Top.

prima materialen en geweldige snelle levering

ik heb al meerder keren bij hobbydoos gekocht. tot nu toe alleen de drops garens, deze zijn fantastisch van kwaliteit. alles bij hobbydoos is prima, kwaliteit, support, prijs en snelle levering. alles wat een klant wilt. ik ben heel tevreden

Zeer snelle levering

Garen van Philharmonisch zitten stukjes tussen niet goed gedraaid zodat er plus tussen zit

Precies wat ik bedoelde en snel geleverd!

Precies wat ik bedoelde en snelle levering!

Top service!

Heel blij met de manier waarop mijn bestelling is verwerkt! De volgende dag al in huis. De wol die ik besteld had, heb ik eerder gebruikt. En ook nu voldoet het garen van Drops aan de verwachtingen.

Geweldig snel

Super geregeld

Geweldige service

Via de mail contact gehad omdat het garen, wat ik wilde bestellen, niet meer op voorraad was. Goede, snelle communicatie en advies voor een andere optie.

Fantastische patronen en snelle service

Er zijn veel (ook gratis) patronen te vinden die met hun mooie wol verwerkt worden tot mooie producten. Na het bestellen ook snel geleverd.

prima!

Mooie snelle levering!

Fijne zaak. Vlotte service.

Fijne zaak. Vlotte service.

Uitstekende service

Prettige winkel met een ruim assortiment. Snelle, nette afhandeling en verzending met een leuk, praktisch en zeer welkom geschenk bij mijn bestelling. Bedankt en heel graag tot een volgende keer!

Heel goed en tevreden

Misschien kunt u mij helpen aan het breiboek van Phildar ,,,daar staat een patroon in van een dubbel gebreide slaapzak gebreid met Phildar partner6 En de buiten zak met Phildar douc , Het is al een oudere uitgaven.. Ik heb recent bij jullie de wol besteld voor die slaapzak .. En kan niet verder (jammer) Met vriendelijke groet Mevrouw Godschalk.

Fijn om hier de spullen voor mijn hobby te bestellen.

Alles netjes ontvangen.

Bestellen heel gemakkelijk, het garen snel in huis!

ben meestal vrij ongeduldig als ik iets nieuws wil maken. Service is uitstekend. Ik kan gelukkig snel starten met een nieuw project :)

Zoals altijd wordt het meteen verzonden

Zie hierboven

Super goed snelle levering

Weer geweldig

Heb al verschillende keren hier wat besteld en het is de volgende dag bij mij

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.