De dag erna had ik mijn wol al binnen en kon ik lekker snel aan de slag ,goeie ervaring en volgende x bestel ik weer bij hobby Doos ,ook de verzendkosten vielen wel mee 2,95

Snel en accuraat verwerkt, zorgvuldig verpakt

Snelle levering goed product

Snelle levering en een goed product

Uitmuntend

Geweldige artikelen van uitstekende kwaliteit en heel snel geleverd, kortom een aanrader van een winkel.

Mijn ervaring heb ik verleden week al door gegeven het is uitstekend

keurig en snel , goede prijzen !

Snel en goed bezorgd

Mooie kwaliteit en heb je een vraag snel geantwoord

Super snelle levering

Super snel geleverd en verzenden al vanaf €50 gratis. Prijzen alle garens etc. Zijn aantrekkelijk geprijsd. Uitgebreid assortiment dus keuze genoeg!! Ik bestel graag bij de hobbydoos.

Snel en goed

Dit was de eerste keer dat een bestelling had geplaatst maar ben zeer positief en vooral de snelheid waarmee het werd verstuurd

Snelle levering zoals altijd.

Altijd snelle verzending en keurig verpakt.

Ruime keuze, snelle levering.

Hobbydoos biedt een ruim assortiment aan garens, fournituren, patronen, patroonboeken etc. De kleurkeuze in garens is groot. Als ik s ochtends bestel heb ik de volgende dag mijn bestelling in de bus. De communicatie over de bestelling via email is duidelijk. Het is mijn vaste online garenwinkel, ik slaag hier altijd voor mijn projecten.

goede en snelle service

Mijn bestelling werd vlot en goed afgehandeld

De bestelling wordt gelijk in behandeling genomen. Ik krijg daar direct bericht van. De site is zeer gebruiksvriendelijk. De producten zijn goed.

Snelle en correcte levering

Geen klachten.

Snelle levering. Goed verpakt. Vandaag besteld morgen in huis. Geweldig

Snelle service!

Prachtige wol/kleur!

Zoals gewoonlijk prima

De volgende dag was mijn bestelling al binnen!

Prima haakgaren

Scheepjes Colour Crafter is prachtig garen om mee te haken.

Snelle levering, precies de kleur die ik zocht.

Snelle levering, mooi breigaren, kleur komt goed overeen zoals op de website.

Positief

De bestelling wordt snel geleverd, en wat op voorraad is, is ook echt op voorraad.

Gunstige prijs voor goede producten en snelle levering

Gunstige prijs voor goede producten en snelle levering

superservice

Snelle levering van het bestelde materiaal

Zoals altijd, snel en goed verpakt. Knopen waren niet op voorraad, maar werd gebeld door vriendelijke medewerkster om alternatieven met me te bespreken. Materiaal moet ik nog gaan verwerken, dus daar kan ik nog niks over zeggen.

goede service

De wol is mooi en is snel verzonden

Snelle levering!

Mijn bestelling was compleet en was met twee dagen bezorgd. Verder vind ik het erg prettig dat je op de webshop kan zien hoeveel bollen garen er van in het magazijn liggen zodat je rekening kan houden met je kleur selectie voor een project.

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.