Alles perfect

Duidelijke informatie over het product; makkelijk bestellen; supersnelle levering. En de wol is prachtig!

Zeer snelle levering en keurige verpakking Helemaal niets op aan te merken.

Goed geregeld

Snel en netjes bezorgd.

werkelijk uitstekend

De bestelling wordt altijd bevestigd, heel fijn. Er volgt altijd een bericht dat het pakket verzonden is en meestal is dat binnen een enkele dag. En dan het openmaken van het pakket: altijd een feest van kleuren en de kwaliteit van het garen is uitstekend, zoals ook de eventueel bij bestelde spulletjes zoals breinaalden e.d.

Fijne webshop

Snelle levering en alles altijd keurig verpakt!

Prettige website waardoor ik zin krijg om te beginnen met mijn hobby!

Super snelle en goed ingepakte levering, zodat ik snel beginnen kon met mijn handwerkproject!

Heel groot assortiment en ook superveel op voorraad. Lekker snel verzonden. Al vaak besteld hier en altijd naar volle tevredenheid. Hele fijne webwinkel.

Goede levering, vrij snel goed verpakt

100% betrouwbare top webshop

ik bestel zeer regelmatig hier mijn breiwol ben erg tevreden met de wol, zeer snelle levering en ook wordt er snel gereageerd als ik een advies wil. dus mijn advies: wil je een schot in de roos bestel bij hobbydoos

Wat een goede service en een hele snelle levering. Is zeker een aanrander toppy.

voor breien alles bij de hand

Leuk om met patronen te breien waar je alles van kunt bestellen

snel en goed

dito

Zoals altijd: mooi garen

Mooi garen voor mijn haakproject. Ben er al aan begonnen en ben er erg tevreden over. Kleuren zijn op computerscherm soms wat afwijkend ten opzichte van werkelijkheid, maar daar hou ik rekening mee dat dat soms zo is.

Correcte en vlugge levering

Ik had een redelijk lang lijstje met artikelen besteld. Ik dacht dit zal wel een week of zo duren. De derde werkdag na bestelling (en betaling) werd het al geleverd door PostNL.

keurig verzorgd en snelle levering

alles netjes verpakt en snel geleverd

Uitstekende service

Bestel regelmatig wat bij jullie, en meestal daags daarna al binnen.

Snel en uitstekend!

De volgende dag werd de bestelling bezorgd. Prima materiaal waar ik snel mee aan de slag kon.

Zoals altijd keurig geleverd pakket!

Via de website duidelijk bestelinfo.Altijd wordt aan afspraken voldaan.Goede kwaliteit.

Heel snelle levering en goede service

Ik bestel regelmatig wol en haakgaren bij Hobbydoos. Het is heel handig dat op de website bij elk patroon een lijst van alle benodigdheden is gemaakt, dat is een supergoede service! Hartelijk dank daarvoor.

Erg snel in huis en super mooie kleuren. Bestellen gaat erg gemakkelijk en fijn dat de kleuren voor de DCM garen op het beeldscherm te zien zijn. Top!

Mijn bestelling was niet compleet

Maar nadat ik dit heb aangegeven is het snel aangevuld

Groot aanbod wol en altijd snel geleverd

Ik koop al jaren hier. Leveren snel, mooi aanbod wol en breinaalden. Goede en makkelijke site.

Supersnelle levering

Goede afhandeling en supersnel in huis.

Tot nu altijd alles perfect, snel geleverd, veel keuze in garen.

U heeft / bent een geweldig bedrijf!

U reageert snel op bestellingen U voert de bestelling foutloos uit De kwaliteit van de geleverde materialen is altijd top

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.