Supersnel geleverd

Ik had mijn bestelling de volgende dag al binnen! Een aangename verrassing :)

Voor herhaling vatbaar

Vlugge en juiste leveringen. Toffe website.

Altijd mooie wol, goede service, kortom dit is mijn wolwinkel

Keurig geleverd, goede materialen

De beschrijving die niet was toegevoegd, werd keurig gemaild bij navraag. Levering kwam heel snel en keurig ingepakt.

Zeer vlotte levering en bediening.

Altijd een zeer snelle levering van breiwol. En als het om een of andere reden geen snelle levering mogelijk is worden we daaromtrent verwittigd. Te veel betaalde verzendingskosten worden bij een volgende bestelling terugbetaald zelfs een jaar later! Dus top top. Groeten Muriel

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de duidelijke site.

zeer tevreden over de site en de snelle levering.

goede service alleen het telefoonnummer is niet te vinden.

Zeer goede service geen vraag is teveel

Snelle service zorgzaam verpakt Super blij dat ik zelfde verfbad kon bij bestellen kreeg duidelijke uitleg. Was snel in huis Dank jullie wel voor alles en jullie liefdevolle hulp

Voor ongeduldige mensen een aanrader!

Wat je ook besteld, het is bijna altijd voorradig en anders wordt t snel nageleverd. Een enthousiast breister.

Mooi materiaal

Zeer snelle bezorging.

heel goed

kwaliteit is heel goed

Fijne en snelle levering. Super, kan meteen aan de slag

snelle en juiste levering

duidelijke website. Goede omschrijving wol + men kan patronen aanklikken die gemaakt zijn in de omschreven wol Wanneer boek niet meer voorradig is, krijg je patroon gratis bij

Altijd top.Echt altijd

De wol stinkt niet , dat is ergens anders wel eens heel erg vervelend. Word ziek van geuren . Houden zo Hobbydoos aub niks toevoegen .

Goede dienstverlening

Als je dezelfde nog geholpen wordt als er iets niet aanwezig is, en het pakket de volgende aankrijgt, is het voor mij een hele goede prestatie.

UITSTEKEND

UITSTEKEND

Snelle en correcte leveringen !

Wat een snelle service!

Ken je dat? Iets willen maken en dan nog veel te lang moeten wachten tot je de materialen in huis hebt? Bij Hobbydoos had ik mijn bestelling in minder dan 24 uur! Topservice!

Supersnelle levering, netjes verpakt.

Het klopt altijd Netjes op tijd Behulpzaam met meedenken

Alles verliep vlot

Vlotte afhandeling vanaf bestelling tot levering

Na mijn vraag over een bepaalde wol kreeg ik snel een reactie terug en ook het juiste advies ,waardoor ik snel de wol kon bestellen die ik wilde en verder kon met mijn project top

Super service !

Wenst niet iedereen dat wat er besteld werd zo vlug mogelijk in z'n bezit is ? Als dit dan al de dag nadien is kan je niet anders dan deze site te beoordelen met het maximum aantal sterren !!

Heel Correct,

Zal ik zeker aanraden bij mijn vrienden familie Ik ben heel content van de levering. Dadelijk een oplossing indien er wat verkeerd geleverd wordt Ik bestel zeker nog bij jullie.

Ik kan alleen maar positief zijn.

Er is een grote aanbieding aan diverse materialen. Deze worden snel geleverd. De site is overzichtelijk en uitnodigend.

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.