Snelle correcte levering

Altijd een snelle en correcte levering. Gigantisch veel keus in garens.

Geen goede service

Twee boeken besteld. Na twee weken nog steeds niets ontvangen. Dat twee tegenstrijdige mails waardoor ik nu helemaal niet weet wat er gaat gebeuren.

snelle levering, helaas 3 patronen toegezegd en maar 1 gekregen

Snelle levering, alleen 3 patronen toegezegd en maar 1 gekregen

Super service

Snelle levering. Top service.

Uitstekende service

Jullie hebben me overtuigd om bij jullie te bestellen en steeds te blijven bestellen . Waarom ? De hele vlugge levering . Chapeau !

Helemaal tevreden

Weer een mooi patroon voor mijn zoon uitgezocht en hele mooie garen hiervoor. Alles is super snel geleverd.

de snelheid van levering zal moeilijk te evenaren zijn!

in de namiddag bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd.

correct en snel

supersnelle levering. Is mijn 1e aankoop en dus ook mijn 1e bestelling. Scherpe prijzen en net iets specialer garen van kleur en kwaliteit! ik bestel zeker nog in de toekomst.

goed werkende site met groot aanbod

Snelle en prima levering.

Gewoon goed

Bestellen is gemakkelijk: patroon selecteren en alles wat je nodig hebt staat op de lijst. Je kunt zelf bepalen of je iets wel/niet wil. Levering volgende dag, zoals beloofd (ondanks de drukte bij de pakketdiensten).

Makkelijk bestellen en hele snelle levering

Goede service.

Correct en betrouwbaar

Voor mij , een website, dichtbij, betrouwbaar en herkenbaar. Tip: het pakket garens zo ‘luchtvrij’ gemaakt zodat er geen zuurstof in zit. Waardoor de draad dunner is dan de draad van een bol wol uit de winkel. Zo krijg je dus een dikte verschil in je breiwerk.

Razendsnelle correcte levering

Op vrijdag besteld, zaterdag al geleverd! In België notabene. Zeer tevreden.

Hele goede webshop

Groot assortiment, alles netjes op voorraad en supersnel verzonden. Al jaren mijn favoriete webshop. Nooit gedoe dat iets toch niet op voorraad is of dat het dagen later pas verzonden wordt. Deze winkel doet wat ze belooft en meer. Goede service. TOP!!!

Genieten !

goed geholpen bij vragen, mooi aanbod en snel en correct geleverd, dat verdient 5 sterren, toch ?

Vandaag besteldt morgen in huis

Correcte behandeling van mijn bestelling.

De bestellingen worden heel snel verwerkt en verstuurd. Met de trac and trase link kan je je bestelling volgen. Als er problemen met de bestelling wordt je hiervan op de hoogte gebracht en ze helpen zoeken naar alternatieven.

Vlot geleverd en mooi garen.

Prachtig zacht garen. Ben benieuwd hoe het breit.

Hele goede winkel

Consequent netjes er n correct wordt je bestelling afgehandeld. Goede kwaliteit producten. Ben heel blij met jullie.

Uitstekende service en snel geleverd!

De levering gaat altijd snel en dit vind ik erg belangrijk. Ook de garens zijn in prima staat!

Snelle verzending en ruim assortiment

Al een paar keer bij Hobbydoos besteld en elke keer een snelle verzending, heel fijn!

Geweldig!

Zeer snelle service en perfect mijn bestelling uitgevoerd

Weinig service

Als alles naar wens is, wat meestal zo is prima service. Maar als er een probleem is geven ze geen extra service

Prima winkel die goede kwaliteit levert

als gewoonlijk ook nu weer snelle levering van het garen dat ik heb besteld

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.