super snelle levering

Altijd een feestje om een pakket van Hobbydoos te ontvangen.

erg klantvriendelijk

Mijn ervaring met Hobbydoos -zeer klantvriendlijk -erg behulpzaam -verkeerd besteld, geen probleem, retourbon wordt opgestuurd. -ik ga hier zeker vaker mijn patronen/paketten bestellen

Super snelle levering !

Een snelle levering van de producten, ik had ŕingen besteld ze waren zeer goed verpakt!

Alles wat ik besteld had voldeed aan mijn wensen. Goede kwaliteit garen,snel geleverd,kortom zeer tevreden klant

Je bestelling wordt verpakt in doorzichtige verpakkingen

Ze zijn snel met leveren maar nemen het niet zo nauw met de privacy van je bestelling. Het komt geseald in doorzichtig plastic binnen. Iedereen kan zien wat je besteld hebt. Oké, het is geen lingerie setje maar ik vindt dit echt niet kunnen!! Netjes dat het is geseald maar stop het dan nog wel even in een gesloten ONdoorzichtige verpakking.

Snel en netjes!

Mijn bestelling heb ik snel en netjes verpakt ontvangen. Mooi garen. Ik ben zeer tevreden!

Veel keuze, goede kwaliteit, snelle levering

top! verkoop op maat en advies waar nodig

Ik was op zoek naar een speciale katoen in een groene kleur. Die bleek achteraf niet leverbaar. Bij Hobbydoos werd (ongevraagd) naar een alternatief gezocht en snel geleverd, heel fijn

geweldig

vandaag bestellen als het op voorraad is morgen in huis

Toppie

Verzorgd, niet te lang wachten voor je je pakketje thuis krijgt!

prima service en goederen

als altijd komt alles in goede staat binnen.

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

Zeer vlotte bediening

En heel snelle levering

Snel, goed verzorgd en compleet.

Altijd leuke patronen, mooi materiaal en alles bij elkaar voor een goede prijs

Snel en netjes.

Goede levering en snel bezorgd.

Snel ontvangen, goed en netjes verpakt, blij mee

Voor de eerste keer besteld.alles o.k.

2-3 weken wachten om uiteindelijk te horen, niet leverbaar bij leverancier!

Toen ik mijn bestelling deed bij jullie, dacht ik wow zo een mooie webwinkel. 1 week na mijn bestelling nog steeds niets verzonden, raar... dan vraag ik me af of ze eigenlijk iets op stock hebben, blijkt dus dat er niets op stock is en dus alles via de leverancier moet besteld worden en dus niet voorradig is. Sorry, maar als je zo een winkel moet runnen, zonder stock te hebben, en alles op je leverancier te steken. Dat is maar triestig. Weer een webshop waar ik niet meer zal bestellen. Vertrouwen geschonden. Heb zelf 3 keer moeten mailen om antwoorden te krijgen, ipv zelf de klanten op de hoogte te brengen.. neen, niet nodig. Triestige zaak. Sorry, maar mijn beoordeling is zeer juist.

Super veel keus en snelle verzending

Het is altijd super snel in huis, of het nu om 1 bol gaat of een patroon met garen. Echt top service!

Na bestelling krijg je pas meer info over levering!

Ik koos ervoor om bij de Hobbydoos Durable haakgaren te bestellen. Nadat ik de bestelling geplaatst had werd mij meegedeeld dat de levering wel anderhalve week kon gaan duren. Waarom niet meteen bij bestelling melden dan heb je nog een keuze. Dinsdag besteld en donderdag nog niks gehoord. Donderdag maar eens een mailtje gestuurd want bellen kan niet. Vrijdag een reactie dat de wol niet op voorraad was en besteld moest worden dat dit wel 24 tot 96 uur kon duren. Vrijdag daarom ook gereageerd dat ik de order wilde annuleren. Maar daar wordt dan niet meer op gereageerd. Krijg op zondag bericht dat de bestelling verstuurd is. Inmiddels heeft de heer Jorritsma van de Hobbydoos contact met me opgenomen, zijn excuses gemaakt en mij uitgelegd waarom het in mijn geval gegaan is zoals het gegaan is. Ik vind dat het op deze manier adequaat en professioneel is opgelost en ik hierdoor het vertrouwen in de Hobbydoos heb herwonnen. Vandaar dat ik mijn review naar eer en geweten heb aangepast.

Gewoon goed en correct

Correcte en snelle levering. Tot nu geen problemen gehad

Zoals altijd: TOP!

Zoals altijd: mooie wol en altijd snel in huis

Mooie spullen, snelle levering...

Zeer klantvriendelijke service

Naar aanleiding van mijn bestelling ontving ik binnen een dag het bericht dat een bepaalde breinaald niet op voorraad was maar tevens gelijk een voorstel voor een alternatief product. Daardoor heb ik alsnog de bestelling heel snel en compleet geleverd gekregen. Ik vind het bijzonder netjes dat Hobbydoos uit eigen beweging hiervoor zelf het initiatief neemt en contact zoekt met de klant over de bestelling.

Mooie prijs en snelle levering

Mooie prijzen en snelle levering. Perfect! Koop hier graag

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.