Mooie spullen, snelle levering...

Zeer klantvriendelijke service

Naar aanleiding van mijn bestelling ontving ik binnen een dag het bericht dat een bepaalde breinaald niet op voorraad was maar tevens gelijk een voorstel voor een alternatief product. Daardoor heb ik alsnog de bestelling heel snel en compleet geleverd gekregen. Ik vind het bijzonder netjes dat Hobbydoos uit eigen beweging hiervoor zelf het initiatief neemt en contact zoekt met de klant over de bestelling.

Mooie prijs en snelle levering

Mooie prijzen en snelle levering. Perfect! Koop hier graag

Mijn eerste koop was goed

Alles is goed verlopen niet lang moeten wachten op mijn bestelling het was de eerste keer dat ik dat gedaan heb en het is me gelukt

Alles top in orde en heel snel geleverd

Veel keuze en snelle levering.

Supersnelle levering

Fijn bestelproces, waardoor ik heel gemakkelijk alle producten bij elkaar vond. Eerste bestelling, maar ik kom zeker terug!

Goedkoper en snel!

Er is veel keus. Overzichtelijke website. Mooie prijs.

super

alle garens op voorraad, aantrekkelijke prijzen, snelle verzending, overzichtelijke website, kortom, prettig shoppen.

Uitmuntend

Leuke site, overzichtelijk. Mooie patronen. Snelle levering en zeer goede service. Aanrader!!!!

snelle en goede levering en goede kwaliteit.

De levering was sneller dan ik verwacht had. De aangekochte spullen deden volledig aan de verwachtingen.

Super service

- Leuke en overzichtelijke site - Ruime keuze - Goede kwaliteit van de producten. - Supersnelle levering. - Zeer tevreden klant

Heel goed, vlotte reactie op mijn vraag per mail en vlotte afhandeling bestelling.

In 1 woord: uitstekend.

Bezorging positief

Garen ziet er mooi uit, kleur klopt ook, alleen ik vind het lastig om hiermee te werken. Is erg moeilijk uit te halen. Blijft hangen en dan moet je trekken wat niet altijd lukt. Dus eigenlijk heb ik spijt🙈

Heel tevreden

Een snelle en correcte levering.

Wanneer je de patronen online bekijkt wil je onmiddellijk beginnen breien; Dit is bij hobbydoos.nl mogelijk. Je bestelt en maximum 2 à 3 dagen later ontvang je de bestelling.

Steeds pico bello

Een tevreden klant keert steeds terug

Ik heb hier maar 1 woord voor " perfect "

Overzichtelijke site , Bestelling steeds in orde en vlug geleverd !

Geweldige service en snelle levering!

Altijd keurig verzorgd!

Al diverse keren een bestelling geplaatst, ben zeer tevreden!

Altijd goed

Fijne webshop, groot assortiment en altijd de actuele voorraad duidelijk aangegeven. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik van deze winkel na een bestelling een mailtje kreeg dat iets niet op voorraad was en besteld moest worden. Als je het idee hebt om iets te maken wil je er zo snel mogelijk aan beginnen en dat begrijpen ze hier. Ze verzenden namelijk ook supersnel. Bestellingen worden altijd keurig verpakt, altijd weer een feestje om uit te pakken. Ook superveel patronen, en makkelijk alle benodigdheden bestellen. Voor mij een winkel waar ik graag kom.

Geweldig, altijd

Altijd zeer snel geleverd en alles keurig verpakt. Ik had een keer een verkeerde keuze gemaakt en 10 bollen garen teruggestuurd. Ik dacht bij mijzelf, de levering is altijd zeer snel hoe zullen ze met het terugstorten van het geld zijn. Binnen een paar dagen hadden ze mijn geld teruggestort op mijn rekening. Ik beveel iedereen hobbydoos.nl aan want..... de collectie garens is zeer uitgebreid; de prijs die je ervoor betaald is over het algemeen lager dan de prijs die je in een gewone winkel moet betalen, de eigenschappen van de garensoorten zijn duidelijk beschreven, en ga zo maar door

Snelle en correcte service. Een plezier om een bestelling te plaatsen

Snelle en nette levering!

Netjes verpakt en snel bezorgd. Zeer tevreden over mijn bestelling.

Goede materialen en vlotte levering

Altijd een gevorl van een cadeautje als ik de doos openmaak. Is het dat wat ik verwachtte, hoe zijn de kleuren? Zoals altijd weer perfect. De levering was boven verwachting snel. Voor mij is dat niet uitermate belangrijk. Een dag of twee wachten zou ik niet meer dan normaal vinden.

Uitstekende service

Snellelevering en goede service

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.