Gisteren besteld vandaag ontvangen. Alles conform bestelling.

Gisteren besteld vandaag ontvangen. Alles conform bestelling.

Altijd snel en in goede orde heb ik mijn garen en andere zaken ontvangen

En dat is al zeker 5 jaar. Jullie blijven goed

Snelle service en duidelijke informatie

De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Ik had toch nog wat vragen over het bestelde borduurraam en kreeg meteen info en een duidelijk filmpje. Niets dan lof, volgende keer weer naar de Hobbydoos.

Snel en netjes afgeleverd

Een goede ervaring ,ga zeker vaker bestellen

Snelle levering, prima ervaring

Zie hierboven :-)

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Geweldig!

Geweldig! Snelle levering.

Goed en snel geleverd

De bestelling wordt snel geleverd. Fijn!

Goeie kwaliteit en prima service

Altijd goed. Veel keus. Goeie communicatie.

Prima, snelle levering

Bestelling werd meteen de volgende dag bezorgd. Produkten goed verpakt.

Prima levering op de in een mail aangekondigde +/- tijd

Als altijd positieve ervaring, "shop" sinds een tiental jaar met enige regelmaat bij jullie. Levering, na een probleemloze bestelling, snel en tip top in orde. Dik tevreden en een prettige ervaring ervaring rijker.

Altijd snel geleverd. Veel keuze in soorten wol/katoen

Altijd positief

Al meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd zeer snelle levering Nog nooit klachten gehad. Bij een vraag word er altijd snel gereageerd.

uitstekend

In november vorig jaar wol besteld en nu kwam ik een bol tekort. Ze hebben hetzelfde verfbad voor me gereserveerd en de volgende dag had ik mijn nieuwe bestelling alweer in huis. Dank je wel voor de medewerking en de service.

Pluspunten

Snelle levering.Totaalpakket.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede kwaliteit producten Heldere communicatie Snel antwoord op mijn vragen over de bezorging. Zeer ruim assortiment Kortom een hele fijne webwinkel waar ik alleen maar goede ervaringen mee heb!

Bij de verzendbevestiging het track and trace nummer meesturen (al weet ik niet of dit mogelijk is voor gls bezorgingen)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

correcte levering

geen voor zover ik weet

Pluspunten

Snelle en accurate levering!

Nvt

Pluspunten

Heel vlug en verzorgd geleverd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Steeds snelle en correcte service. Pakje is steeds verzorgd. Ik ben een héél tevreden klant! Dikke pluim voor alle medewerkers van Hobbydoos.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer gunstige prijs, snelle communicatie en verzending, foutloze levering.

- nieuwe kleuren sneller toevoegen aan webwinkel of tenminste nieuwe kleuren kunnen leveren na persoonlijk mailverzoek. - alternatief bieden voor kleuren die uit de collectie zijn

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.