Pluspunten

Snelle levering en goed product

Pluspunten

Ik werd even gebeld over de mijn bestelde artikelen ivm verfbad. Erg fijn!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

ik ben netjes te woord gestaan door de medewerkster van de klantenservice.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima goede spullen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle, correcte levering. Uitgebreide webshop, bestellen van de juiste materialen is heel gemakkelijk

Pluspunten

Het hoeft voor mij niet echt zo snel te gaan, maar jullie levering was er echt wel snel en op het aangekondigde uur. Stevig verpakt, maar geen overtollig verpakkingsmateriaal. De wol was van zeer goede kwaliteit en de kleuren kwamen goed overeen met de kleuren op een computerscherm.

Voor mij was alles echt heel erg in orde. Geen verbeterpunten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en prima producten en service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik koop voornamelijk wol en breinaalden. Ruim aanbod en snelle verzending met acceptabele verzendkosten. Ook snel reactie bij vragen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle levering alles prima

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel en accuraat, mooie wol

Jammer dat de eerste bestelling niet goed was uitgevoerd, maar daarna is het weer snel goed opgelost.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik had een bestelling gedaan. Deze werd snel geleverd. Bij levering ontbrak er een bolletje. Deze is nageleverd erg fijn namelijk vaker meegemaakt (ergens anders) en dan kreeg je je geld terug voor die ene bol terwijl je hem hard nodig hebt. Top service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het is makkelijk en snel iets meer bolletjes te bestellen als je na een ochtend v bestelling doorkrijgt te weinig te hebben en die zitten er dan toch bij

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Bij bestelling had ik zelf een foutje gemaakt en werd prompt gecorrigeerd in mijn voordeel, wat ik heel fijn vond !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle levering en keurig verzorgd.

• Communicatie

Pluspunten

Website is duidelijk, via e-mail word je exact op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Duidelijker patroonbeschrijving ( bij losse patronen)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles wordt altijd zeer snel en keurig afgeleverd. Super. De prijzen van de producten zijn ook erg leuk.

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

SNELE LEVERING

GEEN

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie overzichtelijke website, leuke aanbiedingen, snelle levering.

jammer dat je niet met afterpay kunt betalen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles makkelijk kunnen vinden op de website, genoeg keus, prijs en levering was top

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel snelle levering, veel producten op voorraad. Veel keuze in materialen.

Misschien een uitgebreider aanbod snorharen en veiligheidsoogjes en -neusjes.

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.