Beste E., Dank voor je beoordeling. Terecht punt. Op onze website stond op het moment van bestellen dat het product beschikbaar was, en dat was op dat moment niet zo. Heel vervelend, onze excuses hiervoor. Wij streven ernaar onze levertijd informatie altijd actueel te hebben. In dit specifieke geval hebben wij, ondanks duidelijke afspraken met de leverancier, helaas pas op de dag van bestellen te horen gekregen, dat het product, een M&C Move cilinder welke we op maat laten maken, niet voorradig was en daardoor een langere levertijd had. We zijn hierover met M&C in gesprek om te voorkomen dat dit in de toekomst weer gebeurd. Een artikel wat een wat langere levertijd heeft, dient ook als zodanig op onze website gepresenteerd te worden zodat we geen foute verwachtingen geven. Op het moment dat er iets gebeurt, waardoor we onze leverbelofte niet kunnen nakomen zoals door ons op de website aangeboden, proberen we altijd in contact te komen met de klant om te zoeken naar een oplossing. Een alternatief product kan voor sommige klanten een oplossing zijn. In dit geval vond u dat niet prettig. Dat betreuren wij. Wij danken u in ieder geval voor uw vertrouwen en zijn blij dat u uw bestelling in goede orde heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Bas van mc-sloten.nl
Sadel.nl is een beveiligingsbedrijf die via verschillende webshops hoogwaardige beveiligingsproducten voor woonhuizen verkoopt. Alle adviezen die Sadel.nl geeft worden gegeven volgens beveiligingsrichtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en de meest verkochte producten zijn daarom ook SKG2 sterren of SKG3 sterren gecertificeerd. De producten die je in onze webshops kunt verwachten zijn cilindersloten, deurbeslag, kerntrekbeveiliging, sleutels, bijzetsloten, inbraakstrips etc.