Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat u ontevreden bent. Ik zie dat u een bestelling geplaatst heeft afgelopen dinsdag om 21.17. (of bedoelt u een andere bestelling) Helaas kunnen wij niet voor elke bestelling de belofte waar maken voor 23.59 besteld de volgende dag in huis, omdat niet simpelweg alles op voorraad is op ons centrale magazijn. Als u namelijk de gewenste schoenen kiest en de maat aanklikt staat er ook bij binnen 1-3 werkdagen. Volgens staat dit in het winkelmandje ook. En wordt dit in de order bevestiging nog bevestigd. Dat de schoenen zonderen tegenbericht binnen 1-3 werkdagen in huis zijn. Helaas heeft u net de pech gehad dat wij u toch een tegenbericht verstuurd hebben, met daarin de info dat uw bestelling vertraagd is. Ik kan mij goed voorstellen dat dit erg verwarrend, en natuurlijk ook vervelend is. Excuses hiervoor! Het ziet ernaar uit dat uw bestelling vandaag nog verzonden wordt, u ontvangt bericht zodra het pakket is ingepakt en wordt overgedragen aan postNL. Wij zullen bij uw bestelling een klein cadeautje toevoegen, voor het ongemak. Alvast een heel prettig weekend, en veel draag plezier!
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.