Geweldig!

Snelle, nette levering

Uitstekende service

Handige website en retourneren keurig afgehandeld

Mooie schoenen, snelle levering. Indien retour dan keurige en snelle afhandeling. Geld in no time bijgescheven

Over het algemeen is een goede service maar soms gaat mis met de bestelling.

Bestelling gekomen

Onduidelijkheid over moment van levering, bleek al bij buren geleverd. Wist zelf nog van niks….,

Slechte bezorging.

Het pakket was opengemaakt lippen van de bodem waren verwijderd doos werd op zijn kop neergezet open gelukkig lag de doos met de schoenen er nog in. Dit is een hele slechte vervoerder.

Heel tevreden

Snelle levering. Goed verzorgd. Makkelijk retourneren

Verschillende kleur schoenen

Laarsjes van Brunate mogelijk een pas-paar. Aangezien ik deze laarsjes al vaker heb gehad durfde ik ze online te bestellen. Helaas duidelijk een pas paar, geen opvulling in de neus en helaas ook geen stoffen tasje reistasje erbij die ik bij de andere 2 paren wel heb gehad. Doos was ook beschadigd. Aangezien het het laatste paar in mijn maat was en ik ze echt graag wilde hebben heb ik ( slechts) 10 % korting gekregen. Korting vond ik nobel, geld werd direct teruggestort, echter 10 % was wel heel erg weinig voor zo'n dure schoenen. Jammer, eerder een veel betere ervaring!

Goede webshop

Goed geregeld in de webshops

Eerste aankoop korting

Bij mijn eerste aankoop (Paul green sneakers) zou ik een korting krijgen van 10%. Die korting heb ik niet ontvangen. Ook heb ik hierover gebeld en geen reactie verder. Dus ben ik niet tevreden over de service.

Service

Snelle levering goede sercice

Goede ervaring

Snelle levering en terugbetaling.

Mooie schoenen

Slaag altijd bij van Assen

Fijn bedrijf

Mooie schoenen. Goede service

Vlotte levering, toegankelijke website en retour snel verwerkt

Duidelijke website, makkelijk en vlot te bestellen

Kwaliteit schoenen en bezorging vertrouwen

Heren schoen dames schoenen riemen etc

Snelle verzending en afhandeling van een retour

Nadat ik mijn bestelling retour heb gedaan en een maat groter heb besteld was alles binnen een week geregeld. Goeie kwaliteit schoenen en ruime keuze.

Super service!

Zal zeker met alle vertrouwen weer wat te bestellen! Keurige snelle afhandeling!

Snelle en goede service

Schoenen volgende dag binnen. Snel en goed verzorgd.

Prettige website!

Snelle levering en goede service.

Hallo Ben heel blij dat ik bij jullie kan bestellen, aan gezien ik maat 43 heb w H en uitneembare zool ! Niet simpel en gelukkig kan ik bij jullie terecht! Hoop in de toekomst meer keuze te hebben maar toch bedankt Mvg Hilde

Perfect!!

Gewoon goede service met leuke collectie!!

Doen wat ze zeggen

Bestelling gedaan en alles was zoals beloofd werd

En hele service netjes geleverd

Fijne snelle nette service

Het is top

Ik ben tevreden over mijn bestelling en de snelle bezorging