Prachtig store met excellente staff.

Jarenlang was ik vaste klant bij Zwartjes. Maar sinds jullie de store hebben in Buitenveldert koop ik liever bij jullie. Prachtige winkel en competente en correcte sales staff. Als groot fan van Magnanni schoenen zou ik alleen graag een iets groter aanbod willen zien bij jullie.

Waar blijven mijn schoenen?

Schoenen besteld met de keuze vandaag bezorgen. Uiteindelijk lukte het ze niet, nou ja kan gebeuren in deze drukte. Echter heb ik tot op heden geen gehoor meer gehad over mijn schoenen. Zijn dan nog steeds niet verzonden? Zijn weer paar dagen verder. Dat ze het druk hebben oké, maar houd de klant op de hoogte.

Mooie schoenen. Snelle levering

Mooie schoenen ruime keuze.

Bestellingen zijn altijd prima in orde

Ik heb goede ervaringen met van den Assem

Goede nette klantenservice

Zeer nette klantenservice, helaas door piekdrukte soms slecht telefonisch en per mail bereikbaar, maar dat is ook best begrijpelijk. Voorheen zat er 'n retoursticker bij de doos, nu gaat dat via 'n retourportaal. Daardoor gaat 't evt. retour sturen van artikelen nu wat trager, dat is jammer. Website is duidelijk, netjes en overzichtelijk. Collectie artikelen verder zeer mooi en divers!

Keurig

Snel netjes top!

Prachtige collectie en altijd goede service

Prachtige suede laarzen gekocht bij Van Assem in Hillegersberg. Mooie winkel en het personeel is supervriendelijk en service gericht.

Mooie schoenen precies zoals afbeelding.

Doet wat ze beloven

Prima schoenen tegen een goede projs

Groot assortiment

Duidelijke website, snelle levering.

Snelle levering, en een goeie aanbieding! ;-)

veel keus, goede webshop, snelle afhandeling

Helaas was een van de schoenen verkleurd en om die reden retour gezonden. Dit had vermeld kunnen worden op website, dan had ik ze niet besteld en was géén retour nodig geweest.

Mijn ervaring bij Van den Assem is altijd top

Ik koop hier al schoenen vanaf dat ik een klein meisje ben en ongeveer 90% van de schoenen die in mijn kast staan zijn gekocht bij Van Den Assem. Het is nooit een probleem om ze weer terug te sturen en ik kan ook zo nu en dan profiteren van kortingen. De kwaliteit van de schoenen is super je hebt ook verschillende prijscategorien. Van Den Adsem is een begrip in Rotterdam en wat ik ook super vind is dat wanneer er kortingen zijn dan is dit niet alleen op de mindere modellen maar ook echt op de modellen waar je graag wat korting op zou willen want ja kwaliteit schoenen kosten wat en dan is een meevaller altijd fijn. Kortom een top keten waar ik heel erg blij mee ben en waar ik nog steeds graag mijn schoenen online bestel ook nu ik verhuisd ben naar België. Ik zou Van Den Assem aan iedereen aanraden ben een echt fan.

Slecht

Reageren niet op telefoon, niet op email, geen schoenen en mijn geld nog steeds niet terug

Altijd goed

Gewoon goede ervaring

HEEL GOEDE ERVARING

DE INFO IS CORRECT. DE TERUGBETALING IS KEURIG OP TIJD.

zeer tevreden

vlotte levering en keurig verpakt

Wat een snelle levering bij jullie perfect. Gr.Annemarie

Top service zowel online als in de winkel

Deze keer online. Maar net als in de winkels is alles super geregeld.

Hele goede (online) winkel

Altijd snelle levering en bij retour heb je je aankoopbedrag weer snel op je rekening. Top!!

Perfect!

Snelle levering, prima retour behandeling.. snelle terugbetaling!

Zeer snel m’n mooie laarzen ontvangen!

Goede , snelle levering van m’n mooie laarzen!

Prima ervaring

Alles goed gegaan met bestellen en afleveren

Super snelle levering

Zeer snelle levering. Bij retour ook snelle terug betaling. Aanrader! Caroline

Helemaal top

Duidelijk site, snelle levering en keurig ingepakt. Al meerdere keren online besteld en altijd prima.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.