O sterren

Op 10 december twee paar Flip flops retour gestuurd. Zending is bij jullie binnen maar nog steeds GEEN RETOURBEDRAG ontvangen. Bestel nooit meer iets bij jullie.

Goede service snel gekrverd

Goede en snelle service retour duurt wel lang

Kwaliteit schoenen.

Mijn ervaring is als ik schoenen besteld of koopt in de winkel dat ze altijd lekker zitten en lopen en ze blijven mooi. Ik ga graag voor Kwaliteit.

Helemaal top

Groot assortiment dus heel veel keuze. Duidelijke communicatie en snelle verzending.

Snelle levering.maar retourmelding na 2 weken nog steeds niet ontvangen

Beste Goede levering. Maar na 2 weken nog niks gehoord of de retour. Petra van dijk

super service

correcte behandeling

Erg goed

Besteld en snel geleverd, erg blij met mijn sneakers!

Slecht

Verkeerde schoen opgestuurd. Daarna verkeerd ingelicht en daarna ook nog de retour verkeerd opgepakt. Minder terug betaald als wat ik terug gestuurd had. Gewoon slecht!

perfect!

Supersnelle verzending. Goed verpakt. Zeer goede advisering.

Zeer vriendelijk personeel en goede service

Zeer prettige winkel

Bestelling de volgende dag al geleverd

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website

Snel en goede service.

Mijn ervaring is positief. Snelle levering en goede service. Kwaliteit en prijs top.

Ik ben dol op Van Assem. Als ik iets specifieks zoek, kan ik het 9 van de 10 keer hier vinden. Klantenservice is goed en de levering is snel. Heel tevreden!

Zeer tevreden over het aanbod en tevens bezorging

Gemakkelijke site om mijn favoriete schoenenen in te kunnen zoeken. Wat bezorging betreft, altijd snel en netjes verpakt.

Goede service, mooie collectie

Zeer goede service

Met schoenmaat 35 heb ik altijd grote problemen om een passende schoen te vinden en daardoor ben ik vaak gedwongen om op een te grote voet te leven Bij van den Assem schoenen in Noordwijk werkt een fantastische verkoper, die alle mogelijke moeite doet om mij te voorzien van een passende schoen,zijn naam is Ruben

Snel en accuraat

Altijd een snelle service en verzending.

N 10 voor klantgerichtheid

Zeer goede service, prachtige laarzen gekocht!

Zoals altijd heel goed en snel geholpen. Altijd veel keus, mooie schoenen en geweldige service!

Gemakkelijk en vlot

Gemakkelijk en vlot

Service kan beter !

Ik had een paar schoenen besteld, maar die werden niet geleverd. Vanwege beschadiging van het pakket, werd de zending teruggestuurd. Mij werd door U geadviseerd om de bestelling opnieuw te doen, maar ze staan niet meer op de site ! U had mij de schoenen natuurlijk opnieuw toe kunnen sturen ! Slechte service !

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk geholpen zowel door de klantenservice als in de winkel.

Prachtige producten en snel geleverd

Mooie schoenen ontvangen van Van den Assem, snel geleverd en netjes verpakt.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel