slechte service

de schoenen zijn prima, maar de service niet, ik had extra betaald om ze op een specifieke avond te ontvangen, ik had ook nog vrij gevraagd .helaas werd daar niet aan voldoen ,kwam ook geen service vanuit de medewerker die ik had beantwoord. dus niet ok,

Fijn geholpen.

Fijne winkel

Fijne winkel. Vlotte afhandeling!

erg goed

efficient en prettig ook qua retourbeleid

erg goed

efficient en prettig ook qua retourbeleid

Goeie service en snelle bezorging

bestellen ging makkelijk en vlot

Degelijke bedrijf

Transparant over de levering, goede klantenservice die je vriendelijk te woord staat

Degelijke bedrijf

In prima verpakking en snel geleverd

Een mooie grote goed gesorteerde winkel met vriendelijk personeel op een heel gezellige plek.

Mooie collectie & goede service!

Goede levering , fijne schoenen

Goede levering , fijne schoenen