Snelle levering en prachtige schoenen

Mooie web site. Zeer mooie schoenen en snelle levering.

Goede service,komen beloften na.

Top zaak

Altijd een warm welkom als ik de zaak in Hilgersberg binnen stap ,en een heerlijke latemaciato krijg aangeboden, ik zo klant vriendelijk,en bindend!!

Gewoon goed

Al vele jaren klant, perfecte levering en communicatie

Gewoon goed

Al vele jaren klant, perfecte levering en communicatie

Mooie schoenen, precies wat ik zocht.

Op zoek naar schoenen maat 8 met wijdtemaat H was het gemakkelijk om schoenen te vinden die bij mij passen. De collectie sportieve schoenen van het merk Waldlaufer passen mij uitstekend. Voldoende keuze en mooie aanbiedingen op Black Friday.

Mooie schoenen, precies wat ik zocht.

Site liep vast

Had leuke schoenen in het winkelmandje maar de site liep herhaald vast. En toen de site het weer deed, waren de schoenen niet meer te bestellen.

Site liep vast

Fijne webwinkel. Zeker een aanrader.

Alles perfect geregeld

Alles was perfect geregeld en verzorgd. Gezien mijn ervaringen in het verleden had ik niet anders verwacht !

Alles perfect geregeld

Snelle levering en goede service!

Ook telefonisch staan ze bij Van den Assem je netjes te woord en komen afspraken na! Wij zijn echt zeer tevreden en in de toekomst bestellen we vaker onze schoenen bij jullie!

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel