Betrouwbare webshop

Twee paar schoenen besteld die snel werden geleverd. Een paar retour gezonden. Afwikkeling van bericht van ontvangst en terugstorting aankoopbedrag waren een dag later geregeld.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes verpakt geleverd.

Fijne website en snelle levering

Een fijne website en snelle levering

Een fijne website en snelle levering

Slecht

Uggs pantoffels besteld. Niet ontvangen via post nl. Vd assem legt schuld bij post nl en andersom. Ik ben mijn geld kwijt en heb geen pantoffels

Slecht

uitstekend

snelle perfecte levering

uitstekend

snelle perfecte levering

In de winkel hadden ze niet de juiste maat van de schoenen die mijn moeder wilde. Online besteld in de winkel, de volgende dag kon mijn moeder de schoenen ophalen. Ze is er heel erg blij mee! Goede service!

Lang op gewacht

Jammer dat ik er lang op heb moeten wachten ( ruim een week ) maar de verpakking was goed en ben erg blij met m’n schoenen !

Gewoon goed

Perfect!