Goede ervaringen mee!

Goede service en goede aanbod !

Goede ervaringen mee!

Goede service en goede aanbod !

Zeer servicegericht

Na een onjuiste maand te hebben ontvangen heeft Mandy van van Assem dit snel opgelost! Zeer klantgericht. Blij mee.

Veel keus, goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Veel keus, goede kwaliteit.

Snelle verzending, goed product.

Veel keus, goede kwaliteit.

Snelle verzending, goed product.

Mooie aanbieding

Goede en duidelijke website. Ik had een mooie aanbieding op Santoni’s die ik al graag wilde hebben. Besteld en 2 dagen later kreeg ik ze binnen. Communicatie over de verzending was goed.

Mooie aanbieding

Goede en duidelijke website. Ik had een mooie aanbieding op schoenen die ik al graag wilde hebben. Besteld en 2 dagen later kreeg ik ze binnen. Communicatie over de verzending was goed.

Mooie aanbieding

Bestelling online snel binnen. Helaas was de maat niet goed. Teruggestuurd en had binnen een paar dagen het geld teruggestort. Ook telefonisch contact was vriendelijk en correct

Snelle en vriendelijke reactie

Ik kreeg dezelfde avond nog bericht op mijn mail. Waarin ze fijn meedachten over mijn klacht. Ik ben tevreden met de uiteindelijke oplossing!

Prima..ik ben zeer tevreden

Ik ben telefonisch goed geholpen...duidelijk informatie, vriendelijk... Mooie kwaliteit schoenen...ik ben zeer tevreden

Prima..ik ben zeer tevreden

Dalkruidbaan 158