Goede service en vriendelijk

lieve verkoopster

De verkoopster was top. ze luisterde goed en gaf advies wanneer ik er om vroeg. Ze was geen verkoopster die aan het pushen was. Ik heb Xsensible schoenen gekocht, inprincipe lopen ze echt top, maar ik vind de kwaliteit bij de neus van de schoen kwetsbaar. Van den Assem is een schoenenzaak waarbij jezelf goed moet kijken of de schoen genoeg kwaliteiten heeft versus wat je ervoor betaalt /wat jij het waard vindt.

Topservice

Super service. Zalige schoenen. Top. Doe zo voort

Enorm klantvriendelijk

Mooie producten en geen gedoe!

Tevreden!

Snelle service, prachtige laarzen.

Alles vlot verlopen

De aanschaf en retourneringen verliepen vlot, echter de omschrijving (schachtwijdte) op de website was niet volledig correct

Makkelijk en snel

Makkelijke site en snelle levering.

Erg snel en prachtige schoenen

top service

vlotte bestelling en snel geleverd

Hele fijne winkel om online te shoppen.

Hele fijne winkel om online te shoppen.

Late levering

Op de website staat vermeld. Voor een bepaald tijstip bestellen volgende dag geleverd. Uiteindelijk kwam het pakketje 6 dagen na bestelling

…..,,,,,,,,

……….,,,

Snelle levering netjes verpakt

Snel en netjes verpakt Blij met m’n laarzen Mooie korting ;)

Toy

Goede mooie laarzen, snel bezorgd

Fijne zaak

Goed en vriendelijk personeel

Helemaal top

Prima.

De bestelling is volgens afspraak bezorgd. Alles keurig verzorgd.

Goed ! Gegevens op de site kloppen met realiteit, snelle levering en goede retourservice !

Ontzettend fijne webshop!

Ruime keuze, snelle verzending, bij retour snelle terugbetaling. Kortom; van de Assem is aan te bevelen!

Mooie laarzen gekocht.

Retour snel verwerkt, prima service.

Geweldig goede klantenservice

Er was een probleempje ontstaan mbt mijn bestelling en dit is ontzettend netjes afgehandeld. Zeer tevreden over de klanten service en ook mijn schoenen!

Super goede site en service

Bestellen is super, enig puntje is dat ik schoenen die te groot waren ruim een week geleden heb teruggestuurd maar nog niets heb vernomen. Voor de rest zoals gezegd perfect.

Goede service betreft communicatie via mail men wordt goed op de hoogte gehouden wanneer bezorg dag en bezorging en normale tijden bezorging heel belangrijk niet dat een dhl savonds om 22 uur nog voor je deur staat en bij wijziging dan extra geld vraagt voor eerdere bezorging. Dus ik zeg ga zo door

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel