Niet zo goed.

UGG’s besteld voor €229,95, deze werden snel geleverd. Helaas zaten ze niet goed en heb ik ze dezelfde dag van ontvangst geretourneerd. De schoenen zijn ook bij van den Assen in het magazijn aangekomen, dat heeft een medewerker voor mij nagekeken. Alleen wacht ik na 3 weken nog op mijn geld

Niet tevreden!

Ik had meer waar voor mijn geld verwacht, laarzen zijn echt niet van een betere kwaliteit dan van een goedkoper merk! Jammer!

Snel

Bestelling was er al de volgende dag en ook retouren worden snel verwerkt. Altijd veel keuze, aanrader!

Goed geholpen in winkel en wat er niet in mijn maat was binnen enkele dagen thuis bezorgd.

In de winkel supergoed geholpen. En toen twee paar er niet in mijn maat was, werd dit samen met mij besteld via de site. En binnen enkele dagen thuis bezorgd!

Snelle correcte levering

Slecht

*Ergens anders beter dan van den Assem.*De moeite nemen om iets te onderzoeken is hier heel erg passief. Namelijk aangeven dat de schoenen die ik gekocht hebt ergens anders goedkoper is en de verschil terug wil.

Prachtige producten

Prachtige producten

Is heel goed

Altijd goede service en mooi produkt

Idem

Altijd goed

Het is altijd uitstekend

Prima , snel en veel keuze

Snel geleverd en ook bij retour niet te lang hoeven wachten op het retourgeld. Heel fijnIk zou graag

Ik koop graag weer bij jullie. Mooie collectie Goede service

Fantastische UGGs

UGG pantoffels zijn heerlijk te dragen, bezorging was uitstekend. Zorgvuldig ingepakt en zonder beschadiging afgeleverd. Van den Assem is een fijne winkel zowel online als de winkel op het Gelderlandplein in Amsterdam. Zeer de moeite waard om er naar toe te gaan.

Goed service en kwaliteit

Mijn eerste aankoop was een maat te klein en ik kreeg het advies om twee paar maten groter de bestellen. De retour werd razendsnel verwerkt en ook terugbetaald. Ik ga hier vaker bestellen.

laarzen waren voor me besteld en zouden in de winkel worden bezorgd helaas waren ze niet met de bestelling meegekomen. Normaal zou ik dit niet zo erg vinden maar ik vertrok de dag erna naar het buitenland! ze zijn netjes opgehaald door een personeelslid zodat ik ze later op de dag als nog kon ophalen. Dank hiervoor

Topaanbiedingen en snelle levering ! Zo heb ik het graag…

Zie boven

Goed sloffen op tijd geleverd

Sloffen op tijd geleverd

Wie de schoen past, koopt hem

Over de hulp in de winkel was ik niet juichend. Als een verkoopster blijft beweren dat het laarsje niet gesloten zit maar open en ik zie en voel dat het niet goed zit, dan heb ik er weinig vertrouwen in. Toen ik een andere kleur paste en die wel goed aansloten zweeg ze. Ze kon niet uitleggen waarom de leest anders was. Enige zelfreflectie was er niet. Ik vroeg nog een ander merk te passen. “Niet geschikt voor u, te breed.” Nou, zo voelden ze niet. En ook nu: “ze zitten goed, hè?” Ze had er echt geen verstand van.

Alles klopt

Zeer klantvriendelijk, goede service en goede kennis over wat er verkocht wordt.

100% naar wens

alles naar wens.

Goede kwaliteit schoenen

Goede kwaliteit schoenen en tassen soms wel wat duur maar ze zijn net iets anders dan in andere winkels. Daar kies ik voor. Online prima service ook in de winkels

Heerlijke schoenen!!!

Heerlijke schoenen…

Vlot

Keurig en snel. Ook de terug betaling

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel