Snelle levering! Mooie schoenen. Helemaal top

Blij met mijn aankoop.

Slechte ervaring

Leren broek besteld van Ibana Betaald… na 6 dagen maar eens gebeld Waar mijn broek blijft. Sorry mevrouw, broek is helaas verkocht … tja .. als ik niet zelf had gebeld .. Slechte ervaring

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Snelle levering, pasvorm valt wel tegen, verder tevreden.

Tevreden

Top. Professioneel. Uiterst vriendelijk. Kennis van zaken.

Snelle levering, top producten!

Super bedrijf, snelle levering, top producten. Ook retour erg vlot verwerkt, ik had twee paar besteld voor de maat.

Fijn geholpen

goed en bereidwillend

prima kwaliteit

goede kwaliteit, snelle levering.

Altijd goed

Weer snel, goed en getrouwbaar

Super snelle levering. Netjes verpakt

Goed geholpen

De online bestelde schoenen waren een halve maat te groot. Doordat ik de schoenen ophaalde in een filiaal, heeft de vriendelijke medewerkster mij kunnen helpen aan een half zooltje waardoor de mooie hakken perfect zaten! Geen idee dat dit kan! Blij want het zijn super mooie hakken!

Prima ervaring.

Zeer behulpzame verkoopster. Gaf ook goede informatie. Heel goed geholpen.

Bestelling goed uitgevoerd

in 1 woord fantastisch!

alles was goed inclusief de verpakking

Prima, snel en zorgvuldig!!

Zoals ook al boven beschreven uitstekend!

Slechte bediening

Totaal geen hulp bij het passen. De vrouw die me zogenaamd zou moeten helpen was totaal niet geïnteresseerd . Ik zat echt te klungelen met de laarsjes. Geen bankje om de voet op te zetten. Morst zelf uiteindelijk om een schoenlepel vragen. Nooit meegemaakt bij Van Assem.

Ik wacht al 2 weken op de schoenen. Nog steeds niet ontvangen

Op 20 oktober Ugg slippers besteld. Volgende dag in huis werd beloofd. 2 x uren zitten wachten op levering want was onderweg. Uitbesteed aan Trunkrs . Deze beweerde 2 x aan de deur te zijn geweest maar ik was gewoon thuis en niemand aangebeld. Toen heb ik dit gemeld bij van den Assem. Ze zouden het pakket terug laten sturen en met Post NL naar me sturen . Dit was op 25 okt. Het is nu 3 okt en heb niets meer vernomen.

Snel mijn geld terug na een teleurstellende ervaring!

Bronzen laarsjes besteld van Toral! Wat schets mijn verbazing,.. ik krijg precies dezelfde laarsjes toegestuurd met exact dezelfde lelijke beschadigingen als de eerdere bestelling die ik heb gedaan bij Wehkamp en die ik een week eerder ook teruggestuurd heb!! Mijn geld netjes snel teruggestort maar toch overheerst een vervelend gevoel dat te verzenden artikelen niet worden gecontroleerd! Deze laarsjes met deze enorme beschadigingen hadden nooit verzonden mogen worden! Niet van den Assem waardig!

Altijd top

Snelle levering en geen problemen als er iet retour gestuurd moet worden. Super tevreden.

Prima service.

Prima service.

Zeer goede service

Snelle en zeer goede srvice.

Snel bezorgd.

Slecht zittende boots. Wel de juiste maat maar slechte leest. Voorvoet afgekneld en de hielen helemaal los, met gevolg blaren zo groot als een euro (1 uur op gelopen). Retourneren gaat dus niet meer. Lang geleden dat ik zulke slechte schoenen heb gekocht. De schoenmaker heeft eea gedaan, hopenlijk helpt het..

Goede communicatie, via mail en telefoon. Daar in ook vriendelijk. Snelle afhandeling zowel in zending van schoenen als de retourzending en financiële afhandeling.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel