Online en in winkel gewoon heel goed

Goede service, prachtige schoenen en ook makkelijk retour te zenden indien nodig. In winkel zelf heel erg prettig geholpen,

Prima, waren de schoenen te groot kleinere maat besteld deze toch te klein, halve maat groter was er niet meer, alles retour en snel de bedragen retour ontvangen.

Geweldig dat ik een bestelling kon plaatsen om naar Madeira te laten verzenden. Supersnel, binnen een week, had ik mijn bestelling in huis.

Geen klachten

Snelle verzending, geen problemen

zeer tevreden

snelle levering, goede kwaliteit

Eindelijk mijn favoriete schoenen gevonden!

“een goede pasvorm en de beste kwaliteit. Kortom blij eindelijk schoenen online te kopen, die net zo mooi zijn als bij levering! Echt hun geld waard.

Snel en makkelijk

Weinig communicatie en trage retour en ruil afhandeling

Ik wacht al 2 weken op een retourafhandeling waarnaast ik wacht op een geruild product wat maar niet komt. Terwijl de retour al ruim een week bij hun binnen is.

Matig

Vind het mooie laarzen maar er zitten lijmvlekken op.

Ruime keus, snel besteld nog sneller bezorgd

De afstand naar de winkel is voor mij te groot, dan maar on line bestellen, ik heb al een zelfde paar die ik naar tevredenheid draag, dan is de keuze snel gemaakt. Goed verpakt en spoedig bezorgd, overigens hoeft dat van mij niet, een snelle bezorging.

Goede service en een snelle bezorging

Ik vond op de website van van den assem eindelijk een paar schoenen/laarsjes waar ik naar op zoek was. De bestelling ging snel en goed en de bezorging was ook prima.

Makkelijk en betrouwbaar

De site is makkelijk en betrouwbaar, duidelijk en overzichtelijk en een bestelling is zo geplaatst.

Snel geleverd,mooi ingepakt.Schoenen geruild wederom goed .Snel geld terugggestort

Gewoon top alles verliep zoals gepland

De bestelling is netjes aangekomen en op de beloofde datum ik ben zeer tevreden

Komt afspraken niet na en levert verkeerd

Aanvraag voor levering. Dinsdag. Bestelling aangeboden. Maandag. Niet eens aan huis maar naar een pickup point. Aan de andere kant van de stad. Gereclameerd. Geen oplossing anders dan een volledig retour beleid en opnieuw verzenden. Vertraging 1 week.

Prima zending, goede laarsjes. Had dezelfde al in andere kleur, dus kon niet misgaan. Met dank!

Zie hierboven

Gewoonweg super!

Ik zou het iedereen aanraden, alles vlot verlopen.

Goede service en een snelle levering Zeker de moeite waard om volgende keer nog eens op jullie website te kijken.

Bezorging snel en goed.

Goed verpakt.

Alles super netjes en snel geregeld

Alles super netjes en snel geregeld

Snelle levering , mooi product

Mooi product, de beste prijs!

Kwaliteitsschoenen snel en professioneel geleverd.

Mooie collectie en snelle service

Kwaliteitsschoenen, duidelijke website, goede beschrijving en foto’s vd artikelen. Snelle levering in deugdelijke verpakking. Retouren worden snel verwerkt.

Fijne pantoffels

Lekker warme pantoffels