Mooie producten. Snelle levering

Topservice!

Heel tevreden over Van den Assem ! Mooie schoenen, goede service en een prima prijs !

Perfecte service

Nadat mijn eerder gekochte schoenen, veel pijn veroorzaakte, werd er zonder commentaar een tegoedbon voor het aankoopbedrag gestuurd. Van deze bonnen ik nu een paar fantastische sneakers gekocht.

Top levering!

Snelle levering van schoenen en de schoenen zijn zoals de verwachting.

Nauwkeurig en snel

Toen ik foutje maakte bij adresinvoer, werd ik gemaild om even te checken - nauwkeurig. Bestelling is snel verstuurd. Van de Assem verkoopt alleen maar kwaliteitsschoenen, dus ook dit paar zit fijn :-)

Alles prima verlopen ondanks dat ik de laarsjes heb terug moeten sturen waren te groot maar zal zeker nog eens bestellen.

Prima bediening met nuttig advies en fijn geslaagd.

Schoenen zijn in mijn maat besteld en opgestuurd zonder kosten. Verzending is volgens afspraak verlopen. Ben tevreden klant.

Verkeerde maat geleverd

Op 22-10-22 heb ik de verkeerde maar naar jullie retour gestuurd met het verzoek dit maal de goed maar naar me te sturen van dezelfde schoenen

Website is duidelijk en snelle levering. Mocht je het artikel terug willen sturen, dan is het retourproces goed te volgen.

Snelle levering, mooi product

Heel lang getwijfeld om deze laarzen online te bestellen, zonder te passen. Maar ze zijn fantastisch, passen perfect en mooie kwaliteit. Snelle levering en goed verpakt.

Mooi product,snelle levering,correcte informatie.

Snel, klantvriendelijk

Top zaak!! Snel geleverd en ook retourneren goed en snel terugbetaald

teleurstellende ervaring

Zeer lange, niet van tevoren aangekondigde, levertijd. Slechte in formatieverstrekking(en) mbt leveringen

Perfecte service!

Mooie site, snelle levering.

Snelle service super fijne laarzen gekocht

Prima dienstverlening

Na mijn geweldige aankoop, mooie bruine laarzen, kreeg ik mijn korting vrijwel direct. Omdat ik sindsdien de nieuwsbrief ontvang. Bedankt!

Mooi, gevarieerd aanbod. Snelle levering. Duidelijke communicatie .

Beloofd zending vlg dag echter niet dus

Op site werd gezegd levering vlg dag, werd echter 5 dgn later. Als ik dat had geweten niet besteld. Assem had mij niet op de hoogte gebracht

Super service

Het contact was heel makkelijk en snel antwoord via de mail. Top gerekend allemaal!

Juiste informatie, snel geleverd.

Top. Al lang een tevreden klant

Goede kwaliteit, snelle levering en goede service

Goede kwaliteit, snelle levering en goede service.

goede service

Goede en snelle service, alleen de kuiten waren te smal

Zowel de fysieke winkel als online. Mooie collectie schoenen en kleding van goede kwaliteit.

Snelle bezorging

Dalkruidbaan 158