Zoals altijd

Perfect!!

Heel goed ,snel en zorgvuldig!

Vakkundig gericht.

Ondanks de drukte in de winkel op dat moment zijn we vriendelijk begroet door de medewerksters. Konden heerlijk de mooie dames collectie zien om er toch een paar mooie enkellaarsjes te vinden. Helaas was de maat niet meer in de winkel aanwezig waarop de medewerkster een andere kleur heeft meegenomen om deze te passen en vertelde dat we onze keuze nog kon bestellen. Hebben dit gedaan schoenen betaald en na een paar dagen schoenen thuis ontvangen zonder verzendkosten. Gelukkig zijn er toch nog service en vakkundige gerichte winkels te vinden.

Mooie collectie en goede service

Van den Assem heeft een goede collectie. Ook de service prima … Schoenen waren er snel en ook bij een paar dat retour ging werd het sneller dan gemiddeld afgehandeld en het geld terug gestort !

Mooie kleur laarsjes, zien er vlot uit.

De ruimte bij de wreef is wel wat ruim, maar passen goed, dus toch gehouden.

Mooie schoenen en kwaliteit. Snelle levering.

Fijne site, snelle levering. De laarsjes komen overeen met beschrijving op de site en zitten heerlijk.

Bestellen en leveren gaan snel. Ook retour verwerken gaat snel. Allemaal keurig, kwaliteit, netjes.

Service is top

Ik had een probleem met mijn bestelling en het is netjes afgehandeld

Snelle verzending. Snel retour, snelle klantenservice.

Paar schoenen besteld. Helaas te groot. Snel contact via whatsapp. Dag er na nieuwe binnen. Andere binnen dag geld retour!

Heel goede ervaring

Echt snelle levering en op de tijd die aangegeven was

Mooie laars

Mooie laars maar voor mijn voet helaas te smal dus retour

Hele warme Australian Warmbat pantoffels

Snelle levering van deze zeer goede en vooral warme Warmbat slippers/pantoffels. Mooie kwaliteit en het loopt heerlijk. Echt een aanrader.

De juiste schoen ,maat en kleur ,netjes op tijd bezorgd en de korting van E 20 ,00 achteraf nog gegeven, alles prima geregeld.. Heel tevreden klant ..

Ik heb de door mij bestelde UGG pantoffels uitstekend ontvangen.

De pantoffels waren prima verpakt.

Na vraagstelling over de maat die direct adequaat beantwoord werd heb ik een bestelling geplaats. Snelle levering.

Snelle levering van een goed product

De laarzen werden nog voor de gestelde leverdatum bezorgd. Goede service!!!! Product was ook nog een percentage goedkoper.

Prima webshop

Mooie merken, snelle levering, goede communicatie.

Fijn geholpen

Moest wat lang wachten maar prima geholpen.

Snelle verzending ruime keuze correct geholpen bij de klantenservice

S.nelle en fijne bezorging; Alleen te grote doos , en te “dun” voor een schoenendoos, die zwaarder was, waardoor verpakking stuk was

Netjes ingepakt en snelle bezorging

Vlotte service. Mooie laarsjes. Perfect zoals afgebeeld online.

Prettige webshop, levering op tijd, medenkende klantenservice.

Ik ben goed geholpen door de klantenservice en ze komen de afspraken na. Er wordt op tijd geleverd.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel