Van bestelling tot bezorging alles correct en snel

Mooi assortiment! Snelle levering!

De keuze is reuze! Niet moeilijk om bij van Assem te kiezen. Of juist wel omdat er zoveel moois is!

App werkt zeer slecht

De app van van den assem werkt zeer slecht. 1. Aankopen via de app zijn niet in mandje te plaatsen. Je krijgt dan de melding er is iets fout gegaan. 2. Als je bij schoenen/laarzen die niet meer in je maat zijn een melding wilt achterlaten dat je op de hoogte gehouden wordt als ze bijvoorbeeld weer binnenkomen dan kan dat niet. Je krijgt dan wederom een foutmelding. De oplossing voor het aankopen van de schoenen is naar de website te gaan en de app links laten liggen.

Een hele fijne betrouwbare ervaring!

Inmiddels heb ik twee paar geweldige schoenen bij jullie gekocht, Via jullie overzichtelijke site besteld & betaald. Prins levering en een kadootje om uit te pakken met de mooie kaart en jullie eigen mooie tekst erbij. Ga zo door, ik zou wel veel meer schoenen / laarzen kunnen aanschaffen, wat een collectie! Een klasse apart bij elkaar, mijn stijl!

Top!!!

Zeer snelle levering. Schoenen mooi verpakt!!!

Een prima webshop voor schoenen

Nu ik eindelijk mijn maat weet, hiervoor kocht ik het eerste paar in een winkel. Na maanden geprobeerd te hebben, konden mijn zooltjes erin en had ik de juiste maat. Nu durf ik wel te bestellen. Ze waren snel en heeft nog steeds de normale prijs! Daarom heb ik deze keer besteld bij van de Assem. Keurig verpakt en snel geleverd..prima gewoon!

Supersnelle leveringen van Nederland naar België. Gemakkelijke opruiming. Snelle beantwoording van een vraag. Zeer vriendelijk en nooit geen moeite om iets na te zien. Zeer tevreden van al jaren

100 procent

Snelle levering geen problemen

Top! snel geleverd

Keurig verpakt en snel geleverd.

Behalve de bezorging van het 2e paar laarsjes, heel tevreden.

Goede afhandeling retourzending.

Helaas waren de bestelde schoenen te groot, echter een maat kleiner was uitverkocht. Na retour goed op de hoogte gehouden van retourzending en het betaalde geld werd snel teruggestort.

Snelle en correcte levering

Snelle levering, product als op foto’s

Prima ervaring in de winkel in Hillegersberg. Zeer klantvriendelijk en goed geholpen. De maat die ik wilde was er niet maar direct opgelost met de zuil internet) in de winkel.

Vlotte levering, voldeed aan de verwachting. Was helaas te smal voor mij

Altijd alles perfect aangeleverd. Duidelijke site en correcte afhandeling.

Ik vind de site erg makkelijk en handig. Ook om te bekijken wat de winkelvoorraad is van een bepaalde winkel. Verder snelle levering, netjes ingepakt en goede service.

Snelle verzending en een vriendelijke verkoper bij het ophalen van mijn bedtellin

Zeer duidelijk en word snel gehandeld

Ik raad van Assen bij iedereen aan!

Mijn ervaringen met van Assem zijn goed! Het assortiment is veelzijdig en prijs en kwaliteit zijn goed. Ook het contact verloopt heel plezierig! Ik raad van Assem bij iedereen aan!

Super geholpen

Mooie winkel. Heel aardig geholpen, ook al liep het tegen sluitingstijd.

Prima keuze, goede omschrijving op de website en keurige levering

Prima assortiment, goede omschrijving (maat!) en mooi op tijd geleverd zoals was toegezegd.

Mooie schoenen en goede service

Van Assem heeft een ruim assortiment aan mooie schoenen en laarzen. Helaas was er voor de tweede keer een paar laarzen niet te krijgen terwijl het wel op de site stond. Maar de communicatie hierover was goed en de schoenen die ik besteld had werden snel geleverd. Betaling na een retour verliep vlot.

Snelle levering, betrouwbare winkel

Nvt

Positief

Positief

Mooie diverditeit en goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie leren laarzen en slippers besteld, gemakkelijke en overzichtelijke web site. Goede prijs kwaliteits verhouding, aanbiedingen en kortingen. Bestelling snel ontvangen en wederom tevreden met aankoop.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel