Ruim assortiment, snelle levering

Als eerste ervaring niet goed

Levertijd werd niet waargemaakt. En aflevering daarom gecanceld omdat ik op vakantie ging

Snelle levering en vriendelijke service

De schoenen werden snel geleverd en waren keurig verpakt. Het contact met de klantenservice verliep vlot!

Simpel, en snel

Helemaal top

Snelle service en netjes verpakt

Mooi assortiment, perfecte service en levering

Mooi assortiment, perfecte service en levering

Snelle levering en afhandeling

Alles perfect gegaan, zelfs bij post. nl Complimenten voor van der Assen. Groet

Jammer dat er nog extra kosten worden aangerekend voor het terugsturen van een pakketje

Wanneer je zelf voor de verzendingskosten moet opdraaien bij het terugsturen, vind ik het niet terecht dat niet het hele bedrag wordt teruggestort van de aankoop.

Waanzinnig goed

Ik had net nieuwe uggs laarzen gekocht. Toen kwam er een mail dat assem op tv was geweest met 1e reclame kreeg je 20 eu korting. Ik een mail gestuurd of ze nog iets voir mij konden betekenen. Ja hoor kreeg gelijk 29 eu op mijn bank gestort kijk dat noem ik SURVICE met een vette S

Geweldig goede service van uw firma.

Snelle teruggave bij retourzending en een goede en prettige communicatie via uw website.

Altijd heerlijk shoppen!

Mooie collectie, op zijn tijd goede sale en altijd alles snel bezorgd en geregeld!

Zeer vriendelijk

Klein probleempje met de post. Mevrouw aan de telefoon was heel vriendelijk en alles netjes opgelost. Compliment!

goed verpakt snelle bezorging prima

Goed helaas 1 dag vertraging

Vanwege voetproblemen had ik de schoenen en besteld en snel nodig . Helaas een dag vertraging

prima!

Fijne hulp in de winkel, schoenen waren snel binnen, de schoenen die goed waren qua maat gehouden en degenen die te klein waren naar de winkel teruggebracht. Terug betaling ging snel en correct. Bedankt!

Prettige verkoopsters, mooie kwaliteit

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Mooie schoenen en snelle levering

Ben opnieuw zeer tevreden met de aankoop, Mooie schoenen, lopen heerlijk.

Op tijd en snel

Snel geleverd .schoenen zien er uit als op de afbeelding

Uitstekende service, zeker bij retouren. Vlotte afwikkeling, snelle levering.

Uitstekend!

Geweldig.

Had schoenen besteld maat 39. Deze had ik binnen 2 dagen in huis maar waren helaas wat te groot. Meteen maat kleiner besteld. Deze had ik de volgende dag al en waren perfect. De andere paar heb ik retour gestuurd en mijn geld binnen enkele dagen terug ontvang. Super service en zeker zal ik hier weer bestellen.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel