Snelle correcte levering

Kocht twee paar sneakers online. Snelle en correcte levering. Heldere communicatie.

Keurige afhandeling van de bestelling

1 schoen niet goed, ook op bon 0 reactie

Had op de bon gezet dat 1 schoen niet goed was, terwijl ik ze wel graag wilde. 0 reactie. Toch jammer ik ben nu de verzendkosten kwijt zij ook en geen schoenen verkocht. Terwijl dat wel had gekund, Na deze klacht direct reactie gehad. Dat is dus heel positief

Heel tevreden

Snelle levering -goed verpakt- snelle retourbetaling- goede communicatie -fijne sneakers- tevreden!

Goed geleverd,de juiste schoenen

Goede afhandeling

Dik tevreden

Prima pasvorm, lopen heerlijk en ook nog eens geweldig mooi, dus ben dik tevreden met m'n aankoop!

Super sneakers & goede service!!

Goede communicatie

Snelle reactie

Goede en snelle service

De schoenen waren snel binnen. En met een leuke korting kunnen kopen.

Goede en snelle service!

Fijn bedrijf, mooie schoenen, uitstekende klantvriendelijkheid.

Snelle levering en goede shopervaring

Supersnelle levering nadat ik 2 bestellingen had gedaan.

De schoenen zijn op tijd geleverd!!

Zeer mooie schoenen

In de sale meerdere sneakers en enkellaarsjes gekocht voor een prima prijs. Wat een mooie kwaliteit schoenen!

Goede keuze ,snel geleverd en netjes

de levering van de schoenen die ik had besteld, ging snel en was goed en netjes verpakt. maar omdat ik niet geheel tevreden was met de pasvorm, heb ik ze geretourneerd. Kreeg netjes na een paar dagen bericht dat de terugzending in orde was bevonden en een paar dagen daarna ook al het betaalde bedrag terug gestort. Klasse!

Zoals altijd, top service, mooie collectie!

Zoals altijd, top service, mooie collectie!

Schoenen zoals omschreven en snel verzonden

Altijd goed!

Ik koop graag bij vd Assem..helaas is het de laatste tijd zo, dat mijn voeten niet meer standaard in mt.42 passen… Dus moet ik helaas vaak retourneren. Ben zeer tevreden over de service en flexibiliteit.

Snelle levering en keurig verpakt

Daarnaast ook een heel fijne telefonische service! Dankjewel!

Snelle levering!

Donderdagavond besteld, vrijdagavond geleverd!

prima schoenen

niks mis mee

Top bedrijf

Prachtige winkel buitenvelder vriendelijk personeel .paar maal internet gekocht alles op tijd ,retour heel makkelijk en snel het bedrag terug gestort

Hele fijne webshop

Mooie collectie snelle levering en goede service

Prachtige schoenen. Zeer snelle levering. Ben er erg blij mee.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel