Service perfect

Goede ervaringen

Geweldige winkel online en instore

Prachte winkel en ook makkelijk online te bestellen, niet goed snel geld terug,mooi kwaliteit schoenen en leuke sale prijzen!

Prettige winkel met behulpzaam personeel

Ben zeer goed geholpen in de winkel. Verkoopster heeft me goed geholpen.

Snelle en correcte levering

Mooie schoenen, goede service en communicatie

Ik ben blij met Van den Assem Schoenen. Mooie schoenen, goede service en communicatie. Schoenen werden iets later geleverd, maar werd daar netjes over op de hoogte gehouden. Vooral zo doorgaan!

Gewoon altijd goed

Wat ik altijd wel belangrijk vind is dat de kleuren wel overeenkomen van wat je op de website ziet. In dit geval kwam het mooi overeen. Daarnaast is een snelle levering altijd fijn.

Fantastische service

Fijn geholpen.

duidelijke communicatie, snelle verzending . bij eventuele retouren ook snelle creditering

tevreden klant

Dag na bestelling kwam er extra korting. Ik stuurde een appje en verschil werd bijna direct teruggestort!

prima...

snel geleverd, fijn! prima service!

Héél goed

Ben tevreden met de snelle dienstverlening. Ook de terugbetaling na terugsturen was in orde!

Betrouwbaar functioneel overzichtelijk

Ik kreeg wat ik verzocht had. Prijs-kwaliteitverhouding kan ik pas na enige tijd beoordelen. Daarvoor is gebruikservaring nodig. Prijsstelling vind ik in vergelijking met leren schoenen erg hoog.

Voldeed aan mijn verwachtingen

Zie boven

Kwaliteit van de schoen is top en voor de aanbieding qua prijs ook nog eens top,dus wij kunnen wel spreken van een "topper"

zeer tevreden

Vriendelijk personeel , tevreden over de aankoop

Nette en snelle levering

Zonder poespas bestellen. Netjes verpakt

Bestelling, verzorging en verzending zijn prima verwerkt.

De moccassins die toch een maat te klein bleken te zijn geretourneerd. Op website was maat groter toch weer voorradig naderhand, dus die alsnog besteld en ontvangen. Prima verwerkt bij Van Assem.

Perfecte service!

Steeds weer tevreden over de levering, netjes en verzorgd. Heel correct. Alle vertrouwen in Van den Assem Schoenen! Tevreden klant.

Slecht

Schoenen retour gebracht en na 11 dgn nog geen geld retour, ze hadden mijn Ivan niet ??? Raar als je met iDeal betaald en er gezegd wordt dat het binnen 3 dgn op je rekening staat

Goed bedrijf met mooie producten

Top schoenen

Het is altijd al mijn favoriete webshop van den Assem en top merken en veel kleine maten. Mooie prijzen in de opruiming. Snelle levering!! Ik ben al jaren vaste trouwen klant. Het belangrijkste is ook een vriendelijke klantenservice en top service. Bedankt Nathalie

Super mooie profucten

Super snel met de levering

Snelle levering!

Snelle levering en keurig verpakt! Ook evt ruilingen zijn goed geregeld en je hebt binnen 2 werkdagen je geld weer terug. Ik koop nergens anders meer schoenen voor mij alleen bij Vd Assem!

Juiste snelle levering

Het was snel geleverd