Goede service en snelle levering!

Duidelijke communicatie en ben zeer te spreken de service.

Zeer snelle verzending

ik ben erg tevreden over de verzending en de aangekochte uggs.

Snelle levering!!

Betrouwbaar bedrijf.

Nette Bezorging, vriendelijke en behulpzame telefoniste! Een fijn bedrijf!Als klein meisje ging ik met de tram met oma mee,schoenen kopen bIj van ASSEM. ;)

Snelle en nette levering

Zeer correct

Snelle terugbetaling bij retour

Supersnel geleverd en perfect wat ik heb besteld

Perfect en zeer snelle levering in een OK verpakking.

Gewoonweg top

Gewoonweg top

Snelle verzending! Goede verpakking.

Geweldige service

Weer eens schoenen besteld bij van den Assem, kleur goed, maat niet. Geen probleem om om te ruilen of te retourneren. Geld snel terug geboekt, prima dus!

Prima geholpen

Goede communicatie snel gerepareerd

Schoenen conform verwachting. Soepel best el proces: Bestellen, bevestigen, bezorgen en binnen 2 dagen dragen. Prima.

Helaas was de maat niet goed maar de retour procedure is heel klantvriendelijk

Goede en snelle service.

Goede en snelle service

Top kwaliteit en service

Helaas waren de schoenen die ik heb besteld te klein, maar de manier van bestelling behandelen, informatie, service, verpakking is in één word PERFECT! Dit was zeker niet mijn laatste bestelling.

Mooie collectie schoenen

Professionele medewerkers, vriendelijk. Online aankoop gedaan, daarna opgehaald in de winkel. Ze hebben altijd een mooie uitgebreide collectie. Winkel ziet er ook prachtig uit.

snel en netjes

Goede website, goede sale en snelle Levering

Attente en goede service in plaatselijke winkel!

Fijn dat ik de schoenen terplekke kon passen en retourneren,wat zorgde dat ik snel mijn geld terug had.

neutraal

Ik had bij van den Assem 2 paar schoenen besteld. 1 paar teruggestuurd en 1 paar gekocht. Omdat de bank, die wilde dat ik 2 paar schoenen zou betalen, mij liet weten dat van den Assem de retour niet bij hen gemeld had, was ik van mening dat alle problemen die daarna volgden bij van den Assem lagen. Wat achteraf bekeken niet het geval blijkt te zijn. Maar echte duidelijkheid bij van den Assem kwam ook wel laat.

Snelle levering in goede verpakking

Schoenen worden keurig verpakt geleverd op de aangekondigde leveringsdatum

Snel geleverd, even zo snel geretourneerd en idem grotere maat ontvangen in 3 dagen !!

Uiistekend

Snel en goed

De schoenen zagen er uit zoals ik verwacht had en werden snel geleverd.

UITSTEKEND

Prima product en snel verwerkt

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel