Fijne winkel , mooie schoenen

Snelle correcte levering

Alles top

Snelle verzending Prima communicatie Achteraf betalen wat erg fijn is

Behulpzaam en snelle levering.

Lang gezocht, bij Van den Assem gevonden!

Was al een hele tijd op zoek naar donkerbruine Clarks Desert Coal. Nergens in maat 40 te vinden. Bij Zalando stond ik zelfs al maanden op de wachtlijst! Bij Van den Assem gevonden en ook nog met 20% korting! Ik blij!

Snelle levering, mooie laarsjes

Heel blij met de vlotte levering en de mooie laarsjes van Unisa. Zitten perfect.

Goede service en mooie schoenen

Product zoals beschrijving en men heeft ook aangegeven dat er iets aan was. Dus eerlijk heid duurt het langst

We zijn heel tevreden over de aankoop!

Mooie schoenen,en goede pasvorm! Aanbevolen!

Vlot , mooie merken, fijne winkel

Goede service, mooie merken. Fijn !!

Goed verzorgde snelle levering.

Alles perfect in orde

Mooi aanbod, klantvriendelijke website, alles top van bestelling tot eventuele retour

Snel ontvangen

Snelle levering en goede service tijdens omruiling.

De schoenen zijn snel geleverd en, toen bleek dat de maat niet goed was, konden we deze simpel omruilen in de winkel (in Rotterdam-Hillegersberg).

Helaas waren de bestelde slippers te klein, retourneren ging makkelijk en mijn geld werd per omgaande terug gestort.

Een feestje om weer zo’n mooie doos te openen!

Snelle en nette service! Evelyn

Leveringen zijn snel, netjes en volgens afspraak!

Voldoet helemaal aan de verwachtingen!

Levering goed op tijd. Schoenen zoals afgebeeld op de site. Voldoet wat alles betreft ruim aan de verwachtingen.

Zoals altijd heel goed

Er wordt gedaan en geleverd zoals afgesproken!!

Goede website en snelle levering!

Super Store

Goede keuze schoenen en goede merken en materiaal, snelle en makkelijke verzending en retourneren, goede e-mail berichten en verzendstatus, vriendelijk en correct

Zeer klantvriendelijk en efficiënte online service

Schoenen kopen ,wie past ze niet liever voor ze te kopen . Bij v Assem is de service zo snel en efficiënt dat je geen tijd verliest.

Snelle levering en retour

Heel snel geleverd en geretourneerd (had 2 maten besteld, altijd top service!

prachtige schoenen

Geweldige service, heel flexibel en klantvriendelijk!

Top merken! Snelle en prima service en levering.

Snelle levering. Fijn dat je ook als optie achteraf kunt betalen. Jammer dat er na een aantal dagen een extra sale van 10% was. Op Harris schoenen scheelt dat toch veel, deze helaas mis gelopen.

Supwr service

Helaas waren de schoenen te krap, maar alles kon je heel snel en simpel terugsturen, kreeg geld gelijk retour. Top.

Prettig.

Ben reuze in mijn sas met de schoenen. Lopen goed.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel