Ik weet het niet want ik ben met vakantie

Het bestelproces en levering verliep soepel. Maar het product is bezorgd tijdens mijn vakantie. Ik heb de schoenen nog niet gepast. Het zijn Tod's en die zijn niet echt betrouwbaar in hun maatvoering. Soms 42 soms 44

Vriendelijkheid en ervaring

Bestelling ging prima, zeer onvriendelijke dame aan de telefoon

Bestelling ging prima, maar ik moest bellen omdat het geleverde paar niet dezelfde waren als op de foto op de site. Ik wilde graag het paar van de foto...maar de dame van klantenservice zei dat ik het niet goed had, bij nader inzien was het inderdaad ook volgens haar een ander model, maar ze snapte niet wat mij probleem was. Toen ik nogmaals vroeg of het mogelijk was om het paar van de foto op de site te ontvangen, zei ze dat ze geen idee had en hoezo.... Dus prima site, de dame van klantenservice niet zo prima

Snelle levering. Alleen gesp niet goed.

Gesp een van de schoenen was niet goed. Zelf gemaakt. Hoopt dat dit goed blijft.

Super tevreden schoenen lopen heerlijk Geen pijnlijke voeten

Is prima geregeld

Goederen niet geleverd

Had 2 jurken besteld, zou de volgende dag geleverd worden, kwamen maar niet en kwamen maar niet. Mail gestuurd, kwam pas na dagen wachten antwoord op. 1 artikel was helemaal niet meer op voorraad, dus kreeg uiteindelijk na een week 1 jurk. Kwam allemaal erg onprofessioneel over.

Mooie intro hoe het familiebedrijf is ontstaan. Geeft veel vertrouwen, voelt als familie ipv klant

Snelle verzending, product zoals omschreven

Mooie schoenen, snelle verzending

Gewoonweg geweldig

Geweldige keuze en zeer snelle levering.

Top service !

Zeer snel bezorging , prachtige schoenen !

Mooie schoen op tijd bezorgd

Hoewel de foto niet heel duidelijk was, was het edn mooie schoen en goed verpakt op tijd geleverd.

altijd zeer ruime keuze schoenen en natuurlijk in de laatste mode trends

Ik kan er altijd slagen, zowel online als in de winkel. daar rij ik graag voor naar Rotterdam

Alles goed geregeld

Alles goed aangegeven en bezorgd. Ook blij met de schoenen

Snelle en correcte afhandeling voor zowel berichtgeving als levering.

Goede ervaring

Was netjes verpakt, snelle afhandeling, snelle levering! Zeer tevreden.

Fijne collectie en een goede service

Mijn man en ik kopen regelmatig bij vd Assem en zijn eigenlijk nooit teleurgesteld in zowel kwaliteit als klantvriendelijkheid.

Groot assortiment, goede kwaliteit en snelle levering.

Topservice

S’avonds besteld en daags nadien in de voormiddag geleverd!

Goed geholpen

Goed geholpen met mijn vraag over de telefoon, klantvriendelijk.

Vertrouwd en veilig kopen online.

Ik ben al vele jaren klant bij v,d, Assem. Vroeger in de winkel, maar nu een tevreden klant op internet. Vriendelijk personeel. Goede service en een mooie collectie schoenen en laarzen.

Overzichtelijke website

Snelle correcte levering . Goed verpakt en eenvoudige manier van retourneren indien nodig

Mooie schoenen aan een mooie prijs

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel