Perfect!!

Goede schoen! Goede service! Snelle bezorging! Een woord: PERFECT

Goede website en snelle bezorging

Snelle levering bestelling

Naast de snelle levering waren de schoenen goed verpakt.

Top! Zowel bij bestellen als retour zenden

Na een teleurstelling bij een eerdere bestelling paste bij de tweede keer alles wel en ben ik er erg blij mee! Keurig bedrijf snelle afhandeling van retour.

Perfect.

Mijn eerste bestelling bij van den Assem. Alles perfect!!

Goede ervaring

Sneakers besteld, toen ze aankwamen waren ze prachtig, maar toen ik ze aantrok helaas te smal. Ik ben naar de fysieke winkel gegaan, heb andere uitgezocht. De eerstbestelde schoenen heb ik in de winkel achtergelaten en binnen enkele dagen het geld teruggestort gekregen. Ze boden excuses aan dat ze het geld niet meteen met de nieuw aangeschafte sneakers konden verrekenen, maar dat snapte ik wel, niet zo’n probleem.

Goed assortiment

Super snelle levering naar belgie

Top schoenen. Ik draag meestal comfort schoenen. Dus die van hartjes zitten perfect voor mij. Levering zeer snel naar België

Ik bestel en kom al jaren bij van den Assem

Altijd goed

Prachtig..

Supermooie Sneakers weer van het merk DL sport. Supersnel geleverd en kortom een zeer tevreden klant...

De beste schoenenzaak!

Voor mij al jaren de enige beste schoenenzaak!!! Koop er zeker al 30 jaar. Vriendelijk personeel die verstand van zaken hebben. Goeie service.

Snelle levering , duidelijke communicatie En goede retourservice!! Top!!

Prima geregeld.

Alles voor elkaar

Zeer vriendelijke medewerkster

Ik ging mijn bestelde laarsjes ophalen die ik had besteld en betaald via de website. De dame liet mij ze gelijk passen en zorgde dat toen ze niet goed pasten, deze gelijk weer retour genomen werden en de uitbetaling geregeld werd.

Mooi sandalen. Maat was goed

Heel goede service

Heel goede service

helaas verkeerde kleur schoenen gestuurd, maar verder goed behandeld

keurige afhandeling van de bestelling , al was die niet goed, verkeerde kleur schoenen

Snelle keurige levering!

Fantastisch goede service snel verstuurd mooie schoenen!Mijn man is erg blij met de schoenen zitten heerlijk.Een aanrader ga zeker vaker bestellen.

Vijf sterren voor van den Assem

Geen verbeteringen noodzakelijk! Jullie systeem loopt heel goed. Snelle levering en snel geld terug als het niet goed is. Ga zo door.

Vlotte afhandeling! Keurig op de hoogte gehouden door mail!

Keurige en vlotte financiële afhandeling . Correcte mails tav informatie!

Uitstekende service!

Op de aangegeven tijd bezorgd.

Slecht

Schoenen op het verkeerde adres bezorgd. In plaats van deze fout op te lossen, legt van den Assem dit probleem bij de klant neer. Wij moeten nu dus maar zien of wij de ‘reeds betaalde’ schoenen ooit nog terugkrijgen.

Uitgebreid gamma, snelle en correcte levering !

Zeer veel keuze. De levering is altijd snel en correct. Ik ben fan !

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel