Al 2 keer besteld en altijd zeer tevreden..

Keurig

Alles was netjes en keurig verzorgd

Snelle levering, mooie producten

Mooie sneakers gekocht bij van Assem

Eerst balen, maar daarna zeer adequaat hersteld

Het lukte niet om binnen de toegezegde leertijd te leveren. De communicatie daarover was duidelijk. Echter toen er geleverd werd bleek dit maar een klein deel te zijn, zonder dat ik hierover geïnformeerd was. Na telefonisch contact is het grote, echte deel vervolgens heel snel geleverd.

Snelle levering zeer vriendelijk aan de telefoon.

Netjes verzorgd aangeleverd, en snel geleverd!

Vlotte levering

Alleen pasten de schoenen niet, heb breedte maat en is het toch moeilijker om mooie schoen te kopen.

Vriendelijk winkel medewerkers

De vrouwelijk medewerker had het druk toen ik kwam in de winkel maar was ook attent op andere klanten die in de winkels aanwezig waren. Vond ik top!

Klopt

Ik zocht sneakers, werd me aangeraden een kleinere maat te bestellen want sneakers van Floris van Bommel vallen groot. En dat klopte. Mijn vrouw bestelde ook schoenen: heel mooi verpakt maar aantal voorzorgsmaatregelen om beschadiging bij verzending te voorkomen lijken wat overdreven.

Geweldig geholpen!! Mooie schoenen gekocht!

In een woord: Top!

Perfecte levering

Perfect, heel snel geleverd.echt fantastisch

Heel goede levering en schoen zijn prachtig, blij mee.

Snel en goed

Snelle en goede levering en schoenen met kwaliteit

Keurig

Goed geholpen in de winkel maar ook het ruilen via de webshop ging netjes. De bestelling de volgende dag al binnen en het geretourneerde snel teruggestort op mijn rekening.

Snelle levering, mooie producten

Schoenen de volgende dag geleverd, mooie kwaliteit. Top bedrijf

Slecht

2 verschillende schoenen gekregen

Kwaliteit en service uitstekend

Regelmatig schoenen gekocht bij van den Assem , personeel zeer klantvriendelijk. Via webshop snelle levering

Een fantastische webwinkel met een enorme keuze aan schoenen en snelle bezorging. Een aanrader.

Alles naar wens verlopen. Besteld, snel geleverd, netjes en goed verpakt Super!

Super zittende slippers van Mace

Heb een maat groter besteld en deze passen perfect en zitten heerlijk! Vooral ook door de leren binnenzool.

Fijn schoenen uitzoeken en achteraf kunnen betalen!

Inderdaad uitstekend

Snel, en een fantastische collectie schoenen

Heb 2de paar gekocht om verzekerd te zijn dat ik dezelfde weer kan gebruiken omdat ze zo lekker zitten

Snelle levering en mooie schoenen

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel