Goede afhandeling van verzenden en terugsturen.

Op dit moment 4-8-2022 wacht ik op afhandeling van teruggestuurde schoenen (29-8-2022). Duurt langer dan de vorige keer.

Top service top schoenen en stipte levering

TOP

Super schoenen

Al jaren trouwe winkelklant bij Van den Assum. Goede service prima kwaliteit. Top zaak

Snelle en goede bezorging

Alles klopt bij bestelling. Al vaak schoenen besteld en nog nooit een vervelende ervaring gehad.. Dit maakt het gemakkelijk en vertrouwd om te bestellen. Kortom een topzaak .

Nieuwe schoenen gekocht voor een mooiie prijs

Super mooiie schoenen zouden 2/3 dagen geleverd worden. Kreeg op dag twee netjes een mailtje dat ze iets later zouden zijn door recente vertragingen. Maar waren de volgende dag als nog netjes op tijd. Super bedrijf

Een echte aanrader, super service en snelle levering

Mooie schoenen, prima service!

Van website tot bestelling: alles goed!

Binnen 48 uur binnen.En heel tevreden.

Perfect te woord gestaan

Maatje te groot en contact gezocht over retour en verrekening van het reeds betaalde. Kreeg, uniek tegenwoordig, iemand direct aan de lijn en het was direct helder en opgelost.

prima, snelle levering , correcte afwerking

Snelle levering, goede informatie

Grote maar duidelijke site.

Snel besteld, direct bevestiging van de bestelling en de volgende dag verzonden. Keurig verpakt en voor als het nodig is een retour bon. Deze was gelukkig niet nodig.

Goede snelle service. Retourafwikkeling ook prima.

Bestelling snel en netjes ontvangen. Retour snel en correct verwerkt! Fijn. Geen gedoe!

Snel

Goed verpakt mooie schoenen, goede service en kwaliteit

Nvt

Nvt

Goede en snelle service

Snelle levering en goede schoenen.

Helaas viel maat 37 wat klein voor mijn voeten en wilde dus 37,5 bestellen. Maat 37 was €59,95 in opruiming toen ik exact dezelfde in halve maar groter wilde bestellen werd de prijs verdubbeld . Dat was erg teleurstellend want wil(de) ze dol graag hebben.

Afhandeling pakket

Ik heb mijn pakket terug gestuurd, meer als een week geleden. Jullie hebben deze ontvangen vorige week dinsdag. Wanneer mag ik mijn bedrag verwachten? Schoenen sturen ging sneller.

Snelle levering. Website is helder en volledig.

Super.

Bestellen en de volgende dag leveren.

Top service.

Goede ervaringen.

niet van toepassing

uitgenodigd om beoordeling te geven, maar schoenen zijn geretourneerd. dus beetje overbodige vraag

Correct

Correct en stipt.

snelle service!

snelle verzending en bezorging, allemaal tiptop in orde!!

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel