Hele goede service, collectie en alles vlot verzonden. Ook retouneren gaat makkelijk.

Prima geregeld

Alles duidelijk als je wat besteld

Netjes afgehandeld

Netjes en snel afgehandeld.

Zeer goede opvolging en snelle levering

Aangename aankoop, snelle levering, duidelijke opvolging!

Snelle lering, goed verpakt. En blij met mijn aankoop.

Snelle levering, goede schoenen! Top!

Snel geleverd en goede schoenen. Zeer tevreden!

Mooie sneakers en snelle levering

Sneakers voldoen boven verwachting. Snel geleverd in goede verpakking.

Meestal goed

Deze keer was er een zichtbare beschadiging aan de slipper. Dan vind ik het raar dat dit artikel toch verstuurd wordt.

Snel en top.

Snelle levering en goed verzorgd. Ook voor een eventuele retour zending goed geregeld.

Goed en snel verzonden

mooie schoenen, prima pasvorm en geen pijnlijke voeten na een paar uur wandelen.

Na retourneren snel mijn geld terug en ook een nieuwe code voor mijn ingeleverde kortingscode. De trui die ik daarmee heb besteld is in een woord super!

Snelle levering en zeer tevreden

Top schoenen en top levering.

Ik koop regelmatig schoenen bij Van den Assem. De kwaliteit is goed en de levering snel.

Super goede service

Snel en makkelijk persoonlijk contact te krijgen. Alles uitstekend geregeld

Niks op aan te merken. Zeer tevreden!

Zeer prettig!

Totaal super

2 paar schoenen gekocht , mAAR de maat was te klein . Met de retour sticker retour gestuurd . Paar dagen later €€ retour in de bank , geen gedoe . Echt snel en betrouwbaar.

Snelle levering en retour ook vlot verwerkt

Altijd goed

Altijd tevreden over mijn bestellingen bij Van Den Assem. Veel keuze, keurig verpakt, altijd een feestje!!

Prima afhandeling

Goede service en goede kwaliteit van de schoenen. Ook het versturen van de schoenen, netjes op tijd en goed verzorgd

Snelle levering en afhandeling!

Helemaal oké

Ik wilde het kledingstuk heel graag en heel snel hebben en koos daarom voor van den Assem.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel