Betrouwbaar

Eerste paar schoenen bleek qua maat niet goed. Teruggestuurd en parallel ander paar besteld. Is allemaal prima verlopen. Schoenen lopen fijn

Snelle levering en top producten

Vorig jaar en ook nu weer een paar schoenen besteld. De levering gaat snel en het zijn kwalitatief altijd goede schoenen. Ook in het geval van retourneren heb je snel je geld terug.

Positief

Positief

Altijd een snelle levering en veel keuze

Tot nu enkele bestellingen geplaatst en zowel de levering als ook de schoenen zijn altijd top.

Goede service en de dag erop al binnen

Mijn ervaring is goed en zeker voor herhaling vatbaar

Goede service.

Snelle levering en prima service.

Snelle levering, keurig verzorgd

Prettige website, mooie goede merken, snelle adequate levering. Kortom:aanrader!

Perfect!!!!

Alles even correct afgehandeld perfect hoor.

Geen problemen

Snelle levering ! mooie schoenen van perfecte kwaliteit!

Prima service en snelle levering !

Prima service!

Bezorging was vlot, dagje later dan gepland, maar werd hierover goed geïnformeerd. Eén paar schoenen heb ik geretourneerd in de winkel en de volgende werkdag stond het bedrag op mijn rekening.

Zoals altijd keurig op tijd bezorgd.

Snelle levering en precies wat ik besteld had.

Goed geregeld!

Klantvriendelijk

Ik werd goed geholpen. 1 paar schoenen was verkleurd en toen hadden ze meteen nieuwe bedteld.. top

Uitstekende service

Goede website en mooie producten. Beste proces is eenvoudig en goed georganiseerd!

Perfect.

Goed geregeld en op tijd.

Prima snel goed verpakt

Snelle levering. Duidelijke website prima

Prima webshop

Prima webshop

top

Beste verkoopster in de stad Amsterdam . ZEEEEEEER KLANTVRIENDELIJK .

Snelle levering via internet, fijne service in de winkel

Zowel in de winkel als via internet is het fijn winkelen bij van den Assem. Ruim assortiment en mooie aanbiedingen in de sale

Goede prijs en vlotte levering

Zoals steeds, een positieve ervaring!

Snelle levering volgens afspraak

Heel snelle levering en gekregen wat ik besteld heb

Heel snelle levering en gekregen wat ik besteld heb en dat is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend.

Vriendelijke en deskundige dienstverlening

Een paar dure schoenen in de uitverkoop getroffen, helaas niet in de juiste maat. Deze was online wel te koop en werd snel geleverd in het filiaal in mijn buurt. Helaas bleek die maat me niet prettig te zitten, dus heb ik van hetzelfde merk een ander model gevonden, met hulp van de verkoopster) en deze bleek wel goed te passen. Helaas waren ze €100 duurder, dat was een tegenvaller. Het betaalde bedrag van de eerder bestelde schoenen werd na een paar mails vlot teruggestort op mijn rekening. Ik had wel gehoopt op een extra korting op de nieuwe schoenen.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel