Prima! Alles in orde

Prima bezorging schoenen netjes en goede retour mogelijkheid

zeer correct en goed meedenkend.

Ook als een vergissing optreedt bij de klant zal Van Assem er van alles voor doen om dit recht te zetten, zodat de klant weet waar die aan toe is. Vergissing in mijn geval: bij een andere zaak schoenen wou kopen en dacht het bij Van Assem was. Erg vriendelijk mij weer terug verwezen.

Voel amper dat ik schoenen draag

Heel comfortabel

Kwaliteit

Snelle levering, jammer dat ik bij de 2e levering geen antwoord via mail ontving. Wel prijzig, maar kwaliteit. Top!

Prima bezorging

Mooie kwaliteit schoenen geleverd. Ik ben er erg blij mee

Zeer goed!

Snelle levering en beantwoorden van vragen! Mooie keuzes van merken!

Een uiterst prettige webshop

Diverse keren bestel ik bij Assem. Word bij vragen snel en professioneel geholpen. Ik heb bij een paar schoenen problemen ondervonden. Deze problemen zijn naar volle tevredenheid opgelost. Chapeau Assem

Leuke durea schoenen in de aanbieding gekocht.. Zeer te vreden

perfect

Snelle, correcte levering Eenvoudige duidelijke website

Constante kwaliteit

De bestelde schoenen waren dit keer qua pasvorm aan de smalle kant. Geretourneerd en snel mijn geld weer terugontvangen.

Ruim aanbod, snelle service

Al een paar keer besteld. Altijd snel en naar volle tevredenheid.

Snelle correcte levering

Is toch altijd een dingetje met de maat/ pasvorm met de aankoop van schoenen online . Hier heb ik het maatadvies gevolgd en klopte perfect.

Super klantenservice!

Ik was vergeten mijn kortingscode toe te passen, na een mailtje is het bedrag bijgewerkt. Ook was de communicatie met de klantenservice super snel!

Leuk assortiment en snelle levering

Altijd een leuk en geselecteerd assortiment

Hartstikke goed

Prima ervaring, heel jammer dat ze niet pasten, te brede voeten, maar ik zal jullie zeker aanraden! Vr grt

Perfecte service en snelle levering. Duidelijke webshop winkel.

Besteld en geleverd

Kwaliteit en service

Mooi product snelle levering leuke aanbiedingen ook in de winkel vriendelijk personeel

Grote sortering en keuze aan schoenen, levering was supersnel en keurig ingepakt. Het enige punt was dat ik op vrijdagavond schoenen wilde terugbrengen in Oud-Beijerland.....alleen daar hebben ze nu geen koopavond meer (volgens mij sinds kort). Dus moest nog een keertje heen en weer. Maar verder helemaal perfect! En super mooie schoenen. Erg blij mee

Heel fijn dat ze bij de klantenservice meedenken :)

uitgezocht, besteld, direct geleverd

Op site via filters snel uit kunnen zoeken, duidelijke maatomschrijving en duidelijk zicht op artikel, besteldag aangegeven, geleverd toen op afgesproken tijd,kortom prima

Perfecte service

Zeer behulpzaam

Precies zoals afgesproken ook met de aflevering

Goede postNL service van Van der Assem

Hoort zegt het voort.

Prima service!

3x een paar schoenen besteld. Schoenen werden snel bezorgd. 2 paar retour. Alles is snel afgehandeld. Tevreden met de sandalen.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel