Heel goed.

Jammer dat ik de schoenen moest retourneren. Maar de service en terugbetaling was snel en uitstekend.

Prima ,terugsturen zonder extra kosten. Mt kleiner opnieuw besteld snelle levering

prima service zoals altijd

zoals verwacht

Altijd goed

Koop graag mijn schoenen bij van der Assem; ook fijn dat als ze eens niet bevallen het geen probleem is, geld wordt vrij snel weer terug gestort op je rekening.

Altijd netje verpakt en op tijd bezorgd aan jullie service kan menig winkel nog wat van leren

fantastisch

fantastisch , goed geregeld

Nvt

verkeerde schoenen geleverd

verkeerde schoenen geleverd, levering duurde al lang en retour betaling ook. Je bent 2 weken je geld kwijt, ik heb er over opgebeld en dan kan het bedrag binnen 5 minuten retour. de schoenen en de hulp in de winkel zijn wel goed, maar webshop is traag.

Verkeerde schoenen geleverd

Service in de winkel was erg goed en zeer behulpzaam. Juiste schoenen zijn besteld door de medewerkster. Levering was zeer slecht. Duurde langer dan aangegeven en de verkeerde schoenen zijn geleverd. Dus helaas gedoe achteraf.

Prima keuze mogelijkheden en snelle levering

de klantenservice is meer dan prima

Klantenservice is snel. vriendelijk en accuraat. helemaal top

Prima snelle service

Goede prima service!

prima, volgens afspraak

groot assortiment schoenen, goede service. snelle levering

Geweldig!

Goed geholpen en goed geslaagd.

Uitstekende service

Goeie service snel geleverd

Leren pantoffels zo zitten ze...

Een dikke 10 en hip!

Al 40 jaar zeer tevreden. Nooit meer ergens anders schoenen gekocht.

Prima winkel !!!

Snelle en correcte levering. Prima geregeld om eventueelte retourneren.Prettig shoppen op deze manier, zeker ook omdat er een mogelijkheid is, om achteraf te betalen. Zo kun je op je gemak passen. En dat er grotere maten voor damesschoenen zijn,absoluut een plus. Zeker, omdat het assortiment modieus en hip is in tegenstelling tot andere aanbieder die bij grotere maten nog wel eens kunnen kiezen om enkel, heel klassiek of enkel met een lagere hak schoenen aan te bieden. Kortom! Een tevreden klant.

Uitstekende service en kwaliteit

Mooie schoenen. Goed verpakt en snelle levering.

Zeer goed geholpen in de winkel.

Een goed advies werkt direct motiverend!

Erg goed en netjes

niet voldoen aan de afspraak

alles ging goed en duidelijk . Bedankt

Mooi en kwaliteit

Eigenlijk altijd super kwaliteit bij Van den Assem en daarnaast goede en snelle service. Paar weken geleden heb ik Mosz Cross body bags Oranje gekocht en daar ben ik over de bruikbaarheid niet te spreken. Er past nl echt niets in. Alleen je telefoon....De twee extra vakken suggereren de mogelijkheid om bv een kleine tube zonnebrand mee te nemen, maar dan gaat het tasje al niet meer dicht en/of springt bij het minste open. Jammer.

Snelle service, duidelijke website

Duidelijke website en snelle service

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel