De 3 paar schoenen werden snel geleverd. Helaas was 1 paar te groot. Het terugsturen was eenvoudig. Het terugstorten van het geld was binnen een paar dagen gerealiseerd.

Snel

Een schoen met een heel goed voetbed . Loopt lekker en de kwaliteit is super goed

Snelle en duidelijke service

Prima service, duidelijke communicatie en vlotte afhandeling.

Zeer snel geleverd . Maarrr ...dat mag ook iets langer duren.

Fijn bedrijf met een mooie collectie.

Snelle levering en bekwame klantenservice

Ruime keuze

Snelle levering en afhandeling. Top

Prima geholpen en goed geslaagd

Prima geholpen en goed geslaagd

Prima en snelle bezorging.

Schoenen in de winkel gepast maar twijfelde nog.Was geen probleem voor verkoopster en adviseerde om er over na te denken en dan via website te bestellen.

accuraat, gemakkelijk geruild en snel retour ontvangen

Schoenen ontvangen, bleken te groot, via app gevraagd om 1 maat kleiner, schoenen verstuurd dezelfde dag en (Koningsdag) zat er tussen, vrijdag hadden jullie ze binnen en zaterdag had ik de juiste maat binnen.

Helemaal top

Vlot verlopen, goed verpakt

Keurig verzorgd alles

super makkelijk.

Ontzetten makkelijk en snel in huis.

Duidelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering!

Prima, duidelijke site en makkelijk bestellen en snelle levering!

Veel keuze

Mooie schoenen Snelle levering

Alles is naar wens verlopen en een snelle levering.

Schoenentopper

Fijne en overzichtelijke site, vlotte en duidelijke koop, snelle en nette levering. Dank!

Betrouwbare partner

Ik koop met regelmaat schoenen bij deze firma en altijd correct behandeld. Snelle levering en ook bij retourzendingen een passende afhandeling.

Super service

De schoenen zijn snel geleverd en heel goed verpakt. Het zijn ook hele mooie schoenen die super lekker zitten, kortom ik bestel gerust nog eens!

fijne winkel goede service

slippers besteld maar helaas ik kon ze niet aan dus terug gestuurd en alles weer perfect geregeld en snel het geld terug teruggestort hartelijk dank tot ziens

Snel geleverd en top sneakers

Super blij met de snelle levering en top sneakers.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel