Perfecte schoenen!

Goede service, snelle levering en een mooie uitgebreide collectie!

Prachtige collectie en goede service

Super ervaring

Makkelijk bestellen, snelle levering en niet goed geld terug. Gratis terug zenden. Snel geld terug

Het personeel is altijd klantvriendelijk

Snelle en prima service

Mijn bestelling was met 2 dagen binnen, moest helaas retour door pasvorm. Retour betaling ook per omgaande. Daarna in de winkel geweest en heel prettig geholpen. Erg blij met de schoenen.

De Harrisschoen is veel stugger dan de vorige past die ik kocht.

Alles prima in orde

Ruim assortiment, snelle levering, duidelijke communicatie.

Super fijn geholpen in de winkel

Fijne bediening mijn maat niet in de winkel maar met hulp besteld en volgende dag thuisbezorgd.

Mooie sandalen en snelle levering

De sandalen van red rag waren leuk afgeprijsd en dat zie je vaker bij Van den Assem. De schoenen zitten prima en is weer een aanwinst voor de zomer. Tevreden!

Goede service , vriendelijk personeel.

Aardig personeel, behulpzaam. Het paar schoenen wat niet in de winkel was werd on line besteld . Prima service

Het zijn fijne schoenen en zitten heel comfortabel.

Snelle levering goed verpakt

Mooie schoenen , snelle levering goed verpakt , 1 woord Top !

Het was echt een kadootje om te krijgen! Netjes ingepakt en snel geleverd. Hellaas voor mij waren de schoenen iets te smal, maar ga in de toekomst hier zeker weer bestellen!

Bestelproces prima, bezorging g dik onvoldoende.

Het bestelproces ging goed maar de bezorging door post.nl is waardeloos. Het is niet mogelijk in de post.nl.app de bezorgtijd en adres te veranderen. Vervolgens gaat het een afhaalpunt in de stad waar ik moeilijk kan komen. Ik heb bovenstaand al gecommuceerd met jullie via mail. De schoenen lopen prima.

Keurig geleverd en fijne service.

Mijn bestelling is snel verzonden en zat keurig verpakt. Het retourneren was erg makkelijk en werd ook snel verwerkt.

Top mooie heren laarzen. Jammer te groot. Snelle levering Gr marie

Uitstekend!

Prima produkt en snelle service.

Mijn schoenen kwamen sneller dan verwacht en ik was erg blij. 1 puntje van aandacht: teveel verpakkingsmateriaal, in dit geval een kartonnen doos om 2 kartonnen dozen. Kan hier nou niets aan veranderd worden?

Goede snelle service

Snel en klantvriendelijk

Te gek

Ik had t gevoel ze amper besteld had en hip waren ze er al ! Mooi verpakt ! Top

Mooie schoen snel levering

Zie hierboven

Zeer betrouwbaar om bij jullie te bestellen!

Snelle levering, duidelijk ook om eventueel een retour zending te plaatsen

Prima, snel en efficiënt

Prima afhandeling ook bij retour

Altijd alles netjes verzorgd

Snel, duidelijke website.