Uitstekende webshop. Snelle levering. Snel geld terug bij retour.

Fijne webshop. Snelle levering. Snel geld terug bij retour.

Prima service en levering.

Erg goed

Mijn ervaring is Fantastısch.

Goede schoenen en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de firma !

Correcte firma ....snelle levering ...uitstekende service !

Top.mooie schoenen snelle levering

Top.mooie schoenen snelle levering

Mooi maar duur

Van den Assem verkoopt mooie schoenen, maar de meeste zijn te duur en dat is jammer. Goede service!

Gewoon goed

Wat ik besteld heb was allemaal goed erg tevreden

fantasisch!

zeer goede service, zeer goede communicatie als er iets mis gaat, zeer snelle levering, en zeer goede produkten. Online bestellen is soms moeilijk omdat je in een merk je maat niet kent, maar bij jullie is dat geen probleeem

Alles wat je verwacht van een degelijke online winkel

Alles ging zoals verwacht en dat is wat je wil bij online bestellingen!

In 1 woord een super service

In 1 woord een super service

Goede bezorging

Snelle en goede service

Goed.

Prima service en snelle bezorging.

Snel en zorgvuldig geleverd

Ik vind, dat online bestelde spullen langzamer geleverd zouden moeten worden. Het is fijn dat je spullen er snel zijn. Maar om 15.00 uur besteld en de volgende dag in huis, betekent dat er 's nachts mensen voor mij aan het werk zijn geweest . Dat is niet gezond en volkomen overbodig voor zaken als kleding, schoenen en electronica, het geeft mij een onbehaaglijk gevoel. Voorstel: Online bestellingen nooit gratis, het kost immers geld. Bestellingen binnen 24 uur geleverd, zijn duurder. Het gele label is een goed initiatief. Misschien zijn er meer maatregelen te bedenken, om retourzendingen tegen te gaan.

De Xsensible schoen met balanspunt

Deze schoenen lopen goed op gelijke vloer maar in de natuur zwik je telkens je voet om en dat komt door de balanspunt. nooit last van alleen met deze schoen Dus niets waard voor het geld als wandelschoen. Veel te duur. Met vriendelijke groet Dian

Geweldige service na terugsturen schoenen die te ruim waren

Heel goede service, betrouwbaar!

Personeel heeft zich goed ingezet.

De schoenen hebben er meer dan een week overgedaan om binnen te komen. Dan waren ze weer wel dan waren ze niet meer te bestellen en uit eindelijk. Na ruim een week contacten. Waren ze 2 dagen voor het feest waar ik ze voor besteld had binnen kon ik ze toch aan. Kon ze dus niet inlopen. Breng ze morgen naar de schoenmaker op ze op te rekken. Kost wel weer geld maar de schoenen zijn zo mooi dat ik dat er voor over heb.. ik heb zulke complimenten gekregen op mijn schoenen. Van Assem geadviseerd dus reclame gelooen voor jullie. Bedankt dat het uiteindelijk goed gekomen is.

Schoenen besteld maar teruggestuurd. Keurige afwikkeling. Bedrag snel teruggestort. Top service.

Snelle nette levering

Schoenen zijn super goed verpakt, incl schoenenzak. Mooie kwaliteit!!

Volop keuze en levering geven ze netjes een update als het iets later komt

Prima pasvorm; lopen heerlijk

redelijk

Tevreden over de Hogan schoenen, jammer van de late levering. Heel fijn voor de extra veters, maar was niet de goede keur dus kan ik ze niet gebruiken.

Site van te leveren artikel (kleur) was niet up to date.

Andere kleur geleverd dan besteld. Even een berichtje dat gewenst artikel niet meer leverbaar was, zou correct zijn geweest. Omdat het artikel wel voldoet, heb ik het toch gehouden.

Voor de eerste keer een paar Hogan’s teruggestuurd. Ik vond ze niet zi mooi als op het plaatje.. Makkelijk geregeld en netjes geld terug. Weer een goede nan Assem ervaring erbij! Freek Dubbeling

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel