Vriendelijk

Ik had een aantal paar schoenen naar de winkel in de Dorpstraat laten komen, maar kreeg Corona dus kon niet komen. Gebeld en was geen probleem; schoenen bleven wat langer gereserveerd.

Prettig contact gehad nadat de levering retour gestuurd was

Schoenen waren retour gestuurd door afhaalpunt omdat ik geen bericht had gehad dat ze daar geleverd waren. Na telefonisch contact zijn de schoenen als nog geleverd.

Bestelsysteem werkte niet goed

Door een foutmelding tijdens de bestelprocedure kreeg en betaalde ik de bestelling dubbel. Ondanks dat ik dat direct gemeld heb aan klantenservice was het niet mogelijk de dubbele bestelling uit het systeem te halen. Dus eerst alles dubbel ontvangen en weer teruggestuurd. Onhandig. Beter naar de winkel de volgende keer.

Goede service en snelle levering

Mooie schoenen,goede service

Alles gaat volgens de regels

Perfekt

Zie boven

Grote colllectie, ook voor lastige voeten. Top levering en goede prijzen!

In de winkel niet voorradig, aldaar online de schoenen besteld.

Goede en snelle service

Schoenen werden snel geleverd en zitten heerlijk

Mooie schoenen

Goede pasvorm en kleur

Echt mijn winkel geworden

Van den Assem is een kwaliteitswinkel waar je nog echt goed geholpen wordt door mensen met verstand van zaken en ook alleen maar kwaliteit aantreft.

Mooie schoenen besteld en de kleur was perfect

Een snelle reactie op mijn probleem en heel plezierig dat er gebeld werd. Het omruilen van het onpaar kon in het filiaal van mijn keuze kon snel plaatsvinden.

Goed, zoals gewend en verwacht.

Goed, zoals verwacht en gewend.

Super kwaliteit

Prachtige schoen daar wordt je blij van

Mooie tuurnaround!

Snelle levering, duidelijke informatie, makkelijk retourneren

Snelle levering, duidelijke informatie

Snel en netjes

Top service zoals altijd!

Het onderwerp zegt genoeg

Fijne winkel om te shoppen

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Meestal ook een snelle levering.

Gemakkelijk te bestellen, duidelijke communicatie en snelle levering!

Gemakkelijk te bestellen, duidelijke communicatie en snelle levering!

Schoenen snel geleverd, vriendelijke klantenservice!

Schoenen snel geleverd, vraag aan de klantenservice werd erg snel, vriendelijk en correct beantwoord. Top!

Snel, keurig op tijd en het goede artikel

Vandaag besteld morgen in huis klopt ook echt. Het merk wat ik bestelde kende ik al en ben ik tevreden over.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel