De schoenen waren te groot en ik heb een nieuw paar besteld en de te grote geretourneerd. Dat is allemaal perfect verlopen en het geld van eerste paar netjes teruggrstort. Helemaal tevreden.

Goed geregeld

Alles goed geregeld. Zelfs bij het terugsturen van mijn bestelling die te klein uitviel. Geld terug en op tijd op mijn bankrekening.

Zeer snelle service en mooie schoenen!

Wederom alles heel netjes, schoon verpakt en de volgende dag al in huis, fantastische service! De teksten op de website onder de schoenen zijn goed en kloppen precies. Ik heb nog nooit iets terug gestuurd. Erg blij met mijn nieuwe sneakers, ze zitten heerlijk!

Behulpzaam en zeer vriendelijk

Enkellaarsjes

Snelle levering en mooie kwaliteit schoenen voor een alleszins redelijke prijs.

Super!!!!

Goed service.

Vlotte levering Goede kwaliteit Vlotte terugbetaling retour item

Prima!!

Alles okee

Snel en netjes

Snelle levering en dat is wat je wil!

Mijn schoenenwinkel!

Prachtige collectie, mooi ingerichte winkels, gebruikersvriendelijke website. Prijs en kwaliteit goed in balans. Kortom; Van den Assem is mijn schoenenwinkel! Jammer dat in de VIP app geen acties meer zijn.

Ontzettend goed

Na een bestelling ,werd ik net op de hoogte gehouden van het verloop. Het product was goed verpakt en evt retour prima geregeld. De laarsjes lopen heerlijk tot een volgende keer. ;-)

Slecht

Wat ik heb besteld blijkt na een week niet op voorraad..

Snel en keurig afgeleverd

Top product en snelle levering

Mooie schoenen en laarsjes. Mocht het nog winter worden voor nu en anders voor de volgende winter.

Super service en ben super blij met mij schoenen .

Top service en super nice shoes .

Goeie ervaring met jullie als schoenen zaak

In het verleden goeie kwaliteit schoenen gekocht bij jullie

Goede service en word goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling binnen komt.

Geweldig!

Geweldige service! Bij verkeerde retour, alle hulp gekregen voor een goede afloop! Prima op de hoogte gehouden van de afwerking.

Snelle nette levering.

Snelle nette levering mooie keuze in schoenen.

super service!

via de site een vraag gesteld, heel snel een reactie gekregen. als ik toevallig (zelden eigenlijk) iets terug stuur, wordt dat keurig en snel behandeld. kan eigenlijk niets negatiefs bedenken!

Makkelijk, goed en snel.

Makkelijk, goed en snel.

Ik zou iedereen Van den Assem aanbevelen. De webshop is top en doen wat ze beloven. Prima service.

Snelle service e

Altijd snel en juiste service

Bestelling wordt snel geleverd , goed verpakt en administratie is eenvoudig

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel