Wederom geweldig!

Snelle levering zoals altijd en precies wat ik ervan verwachtte!

Makkelijk bestellen en snel binnen. Ruilen in een winkel verloopt makkelijk. Altijd goede service!

slecht

na mail bevestiging retour na 10 nog geen retourbetaling gehad. Fout ligt niet aan creditcardmaatschappij!!

helaas slecht

voor 2300 besteld, volgende dag in huis: NIET gebeld en per mail vragen gesteld. Kreeg antwoorden als: -u moet begrip hebben ze komen uit filiaal in het noorden (????) -als het u niet bevalt kunt u ook annuleren. de kwaliteit van de laarzen is uitstekend, voor de digitale beloftes en antwoorden moet een zaak als Van den Assem zich schamen

Slecht

Minpunt: Mijn ervaring is helaas slecht. Producten kunnen bestellen wat uiteindelijk niet leverbaar was, en zonder overleg de helft van mijn bestelling naar mij verzonden en dan een tegoedcode sturen, terwijl ik juist een tegoedcode op wou maken zat ik er weer met 1. Meerdere malen bij mijn notificatie van mijn bestelling dat het niet leverbaar was, word ik als MAN (heer) aangesproken. Wat ik toch storend vind. Hier heb ik de klantenservice meerdere malen per email op aangesproken. Er word gezegd: Excuses we gaan eraan werken of zorgen dat het niet meer gebeurd. En vervolgens word ik wederom weer met HEER aangesproken. Dus met andere woorden ik word niet serieus genomen, beetje jammer van zo een winkel. Spreek dan iemand aan met dame/ heer. Kleine moeite maar blijkbaar te veel werk. En deze klacht ging dus 1 oor in en de andere uit bij de Klantenservice. Pluspunt: Klantenservice reageerd wel snel op je emails.

top

Jullie hebben mooie schoenen van een prima kwaliteit en ze zijn dan nog heel snel geleverd! Dit was zeker niet mijn laatste bestelling.

Al jaren tevreden met het aanbod en service van van Assem

Super service

Altijd goed - mooie collectie (dan zo'n nolten) Eigenlijk zijn er maar 2 in de randstad. Dat is van Assem en Klijssen. Retourzending van Van Assem ook zonder problemen en snel geld om mijn rekening. Ga zo door !

Keurig

Netjes en begripvol per mail te woord gestaan, heel schappelijk tegemoet gekomen, vlotte afhandeling, met alle betrokkenen.

Gratis verzenden en retourneren maakt de drempel lager om te bestellen. Mooie merken, nette bezorging dus dikke prima

Volgende dag al in huis

Snelle levering!

Altijd blij met schoenen uit het betere segment

Snelle levering.

Prima levering, vlog, vlug en netjes

Goede ervaring na paar keer achter elkaar besteld te hebben, vlotte nette levering, laarzen zoals beschreven en bijzonder mooie afwerking en goede pas maat, heel tevreden, zeker aan te raden.

Top Kwaliteit en Stijlvol

Snelle levering en exact de goede maat 44 is echt 44

Mooie collectie van goede kwaliteit. Zeer klantvriendelijk

Snelle reactie snelle verzending

Top service snel en efficiënt

altijd geweldige service

goede kwaliteit schoenen en altijd goede service, zowel online als in de winkel.

Snelle levering en heel veel keuze

Ik twijfelde tussen 2 soort laarzen en heb beide besteld. 1 paar gehouden en 1 paar retour. Omdat je met Klarna kunt betalen betaal je achteraf wat je houdt.

alles klopte

alles ging snel ook de creditering

Top volgens afspraak!

Via julianpiket nstagranm getipt,

Zeer goed Netjes verpakt Keurige afhandeling als het terug moet

Dames winkel slecht - heren winkel goed

De verkoopsters in de dames winkel in Rotterdam waren erg uit de hoogte. Ik had een kadobon van de ING die ik wel on Line kon inwisselen maar niet in de winkel bij de sale. Ik wilde on-line heren schoenen kopen met mijn kadobon maar er was een storing waardoor in de schoenen alleen kon reserveren en in een winkel kon laten bezorgen in plaats van te bestellen Aangezien ik in Zeeland woon is dat best onhandig om de schoenen dan in Rotterdam op te halen. De verkoopsters in de dames winkel hebben het verhaal aangehoord maar waren niet bereid om de kadobon in te wisselen. Echter in de heren winkel ben ik wel goed geholpen. Deze verkoopsters waren uiterst vriendelijk en waren wel bereid om de kadobon in te wisselen. Uiteindelijk was het niet mijn schuld dat ik de betreffende heren schoenen in de sale niet in on Line kon bestellen omdat er iets mis was met de webshop.

Prima snel en keurig

Laarsjes besteld die er snel waren. Helaas zaten ze niet lekker. Retour ging ook makkelijk met antwoordnummer. Geld terug ook prima. Kortom prima ervaring.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel