Keurige en snelle afhandeling

Na een bestelling via internet is mijn bestelling keurig afgeleverd. Na een aanvullende vraag over de levering ook direct voorzien van een antwoord en, minstens net zo belangrijk, het product zoals beloofd!

Slechte levering

Na 1 week nog geen schoenen geleverd Ook geen reactie op mijn mail waar mijn bestelling blijft slechte service

Uitstekende service

Snelle levering keurig verpakt Helaas te groot en ook afhandeling bij retour zeer zorgvuldig en snel

Perfect!

Super snelle levering! Prachtige kwaliteit laarzen! Goed ingepakt! Echt mega tevreden over de website en service!!!

Duurt lang voordat je antwoord op iets krijgt.

Jullie maken reclame met voor 23.59u besteld de volgende dag binnen. Mail ontvangen dat je de bestelling geplaatst is daarna een week niks gehoord. Op verschillende manieren contact proberen te zoeken en kreeg daar pas veel later antwoord op toen uiteindelijk mijn artikel na meer dan een week gelukkig toch nog binnen is gekomen.

Altijd goede service

Altijd goede service

Prima eerste ervaring

Simpel bestellen en snel geleverd. Tevens nog een persoonlijk berichtje. Kortom fijne zaak

Snel en goed verpakt

Makkelijk retour snel verwerkt top.

Makkelijk in de winkel op te halen

niet helemaal tevreden

bij de eerste bestelling heb ik lang moeten wachten kreeg later te horen dat de laarsjes niet meer te leveren zijn. Ik had mijn betaling via Klarna ook toen ging het niet helemaal naar wens. de terugstorting van het bedrag was een beetje chaotisch.Verder ging de volgende bestelling prima!

Duidelijk en erg snel super goed verpakt.

Schoenen worden zoals beloofd de volgende dag geleverd

Mijn voeten zijn blij

Goed schoenen en mooie, met name pasvorm. Breedte H geschikt voor mijn rechtervoet met hallux.

Mooie laarzen en lopen heerlijk

Kleur, model, leer alles is perfect. Hak is niet te hoog!

Prima! Prachtige sneakers

Ook snelle levering en 50% korting, wat wil je nog meer!

Slecht

Ik had uggs besteld die zijn nooit bezorgd ik heb gelijk een bericht gestuurd en daar werd niet op geantwoord . Ik had het pakket gevold en de tijd dat die zou komen stond er een bus voor de deur ik moest weg dus had gevraagd of hij een pakket voor mij had hij zei nee. Ik zei weet je dat zeker? Ja , oké dacht ik. Ik ging vervolgens op de app kijken en daar stond bezorgd. Ik had gelijk jullie gemaild en PostNL gebeld die zei dat er een onderzoek gestart moest worden van uit de gene waar het pakket door verstuurd is. Ik heb jullie denk ik 10x gebeld met een wacht tijd van elke keer 30 tot 40 min met als antwoord hoe dan ook er komt een oplossing. Gisteren zou ik door de medewerkster van jullie terug gebeld worden , niet gebeurt. Vandaag heb ik zelf gebeld en weer 40 min in de wacht. Daar zei die mederwerkster dat ze terug gekregen hebben van post nl dat het pakket bezorgd is. Ik heb weer het hele verhaal uitgelegd hoe het verlopen is toen zei de medewerkster ik beloof u dat er een oplossing komt en ik ga het terug koppelen naar post nl waar op ik antwoorden maar wat nou als post nl blijft volhouden dat het bezorgd is ? Weer het antwoord nee ik beloof u dat er een oplossing komt . Dit is nu al meer als een week aan de gang en ik word er nu wel boos om. Ik heb geen uggs en ben 180€ kwijt. Mijn gegevens zijn Naam : Amber van helvoort Adres : Röntgenstraat 10,5223gc Den Bosch Tel: 0619116659 Ordernummer: VDAx000418695

Zeer slechte service

Nubikk schoenen gekocht. Vervolgens verlate levering. Hierover eigenlijk zo goed als niet geïnformeerd. Met de klantenservice gebeld en die verklaarde mij ongeveer voor gek dat ik de vraag stelde waar mijn schoenen bleven. De geleverde schoenen bevatten een fabrieksfout. Ik heb hierover gemaild. Ondertussen ongeveer 1,5 week geleden. Tot op heden heb ik nog geen reactie. Klantenservice gaf aan dat ik moet wachten tot ik reactie krijg op mijn e-mail. Echt zeer slecht geregeld allemaal.

Slechte klantenservice en lange levertijd

Slechte klantenservice en lange levertijd

Niet kopen!

1 februari j.l. schoenen besteld bij van den Assem. Bij de bestelling staat vermeld dat ze de volgende in huis zijn. Nu na ruim een week heb ik nog niks gehoord of ontvangen. De klantenservice is niet bereikbaar. Ik krijg een half uur lang geen gehoor, op mijn mail wordt niet gereageerd. Nu zit ik een aantal reviews te lezen via trust pilots, en wat schijnt ik ben absoluut niet de enigste. Waar ik in het verleden heel tevreden was over de service van van den Assem, ben ik dat nu niet meer. Mooie verhalen, over generaties liefde voor schoenen. Maar de liefde voor de klant lijkt ver weg te zijn. Ik hoop mijn schoenen alsnog gauw te ontvangen!

Veel keuze, snel verstuurd

Met alle filters kom je gauw waar je wezen wil. Makkelijk dan om schoenen te bestellen. Een aanrader!

Majkelijk besteld, en snel geleverd.

Kapotte schoen

Leer hing stuk los bij hechting aan de zool. De laarsjes werden verzonden vanuit een filiaal en dit moet zeker gezien zijn en de reden zijn dat ze niet in de zaak zijn verkocht. Mail over gestuurd maar geen reactie dus hier bestel ik zeker niet meer.

Product is prima, levering liet lang op zich wachten.

Prachtige schoenen voor een koopje. Levering duurde wel ruim een week.

Prima web winkel

Mooi aanbod