goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime sortering prachtige winkels Overzichtelijke website

Ik had 2 paar schoenen besteld, kreeg er 1 op zaterdag. Op dinsdag gebeld waar t andere paar bleef. Als antwoord o ja dat staat nog in t magazijn is mijn collega vergeten in te pakken. Slordig doe er dan een excuusbriefje bij maar helaas niks

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Ik had aangegeven dat ik mijn bestelling op en bepaald moment wilde ontvangen en vervolgens werd hij op een ander moment bezorgd, zonder dat dat van tevoren aangegeven was. Dit werd gewoon gemaild via PostNL.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze, goede kwaliteit

Levering us niet heel snel (voor mij overigens geen punt in deze situatie)

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De levertijd is direct en de service is subliem en is voor mij een 10 plus. Een webwinkel waar de klant koning is. Een persoon, en geen nummer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede afwikkeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Producten die geleverd worden, zijn van goede kwaliteit. Ook wordt er adequate gereageerd wanneer je informatie vraagt.

Levertijd mag wel verbetert worden, bericht van het is sale, dus erg druk, of erg druk de bij de vervoeder. Hier kan een klant niets aan doen en heeft er eigenlijk geen boodschap aan. Ook vind ik het jammer dat je vooruit moet betalen, er zijn andere opties, maar daar zitten kosten aan verbonden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De winkel ken ik al jaren, maar ik kom er eigenlijk te weinig. Ik hben er jaren met mijn moeder geweest, maar Middelburg Rotterdam is soms te ver. Deze manier van winkelen is voor mij heel fijn,omdat erbijna geen winkels meer zijn,die mooie en goede leren schoenen hebben in maat 35.

Ik zou het niet weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

keurige service, snelle afhandeling. geld snel retour.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel plezierig dat je bij een retour levering meteen kan ruilen. Niet eerst terug sturen en nieuwe schoenen moeten bestellen. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle gratis verzending! Retourzending eveneens gratis en erg snelle afhandeling van aankoopbedrag retour. Zeer tevreden!

Geen enkele

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Scherpe prijzen Merk schoenen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over het assortiment aan schoenen voor brede voeten. Ik kijk altijd direct bij de collectie van Assems Perfect Fit. Ik kan zodoende altijd passende schoenen vinden.

Geen verbeterpunten. Alleen maar goede ervaringen in de winkel en met de webshop! Het enige is, dat ik me heb laten uitschrijven voor verdere beoordelingen, daar wil ik niet meer aan mee werken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering , keurig verpakt . Houden je goed op de hoogte via de mail .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Juiste product geleverd

Bezorging 4 dagen later dan verwacht. Daarnaast heb ik bij het bestellen de bezorggegevens waaronder adres ingevuld (te zien in bevestigingsmail) en twee dagen later kreeg ik bericht dat ze niet alle gegevens hadden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne site, snelle levering, makkelijk retourneren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, pri,s product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling en levering verliep allemaal prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Degelijke producten, zeer behulpzame klantenservice

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super schoenen de

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel